Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent

Bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de testele din toamna pe care Banca Centrala Europeana BCE) vrea sa le faca pentru a stabili necesarul exact, a afirmat Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor. continuă pe Wall-Street Ro

Christian Noyer, oficial BCE: Bancile din Grecia trebuie sa fie recapitalizate urgent. O astfel de masura este de preferat pentru stabilizarea sectorului bancar

Christian Noyer, membru in consiliul guvernatorilor Bancii Centrale Europeane BCE) si sef al Bank of France sustine ca bancile din Grecia ar trebui sa primeasca urgent o injectie de capital, inainte de.

BCE creste plafonul creditarii de urgenta pentru bancile din Grecia

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat, ieri, plafonul liniei de finantare de urgenta ELA) destinata creditorilor eleni cu 900 de milioane de euro 984 milioane de dolari), la peste 90 de miliarde de euro, spun surse apropiate situatiei, citate de presa straina.

Un cutremur puternic a avut loc pe insula Rodos din Grecia

Un cutremur cu magnitudinea de 5,2 grade pe scara Richter a lovit, in urma cu putin timp, insula Rodos, din Grecia. Conform USGS, seismul a avut loc la o adancime de 142 de.

Criza economica din Grecia isi lasa amprenta pe turismul intern. Ce spun specialistii

Turismul intern a inregistrat o scadere dramatica pe fondul crizei economice din Grecia, in conditiile in care multi cetateni greci nu-si mai permit sa mearga in vacanta.

Euroins Insurance Group achizitioneaza o companie de asigurari de viata din Grecia

Euroins Insurance Group a ajuns la un acord de achizitionare a subsidiarei diviziei de asigurari de viata din Grecia a Credit Agricole, se arata intr-un comunicat remis redactiei.

Statele UE au convenit sa inceapa redistribuirea a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles, sa inceapa in octombrie mutarea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene, cu mult sub tinta de 40.

Soarta a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia, decisa la Bruxelles

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, la Bruxelles, sa inceapa redistribuirea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene.

Statele UE vor incepe redistribuirea a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles, sa inceapa in octombrie mutarea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene, cu mult sub tinta de 40. 000 propusa de Comisia Europeana.

Statele UE au convenit sa inceapa redistribuirea a 32.000 de imigranti din Grecia si Italia

Ministrii de Interne din statele Uniunii Europene au convenit luni, in cadrul unei reuniuni la Bruxelles, sa inceapa in octombrie mutarea a peste 32. 000 de imigranti extracomunitari din Grecia si Italia in alte tari europene, cu mult sub tinta de.

Bancile din Europa vor sa vanda credite imobiliare in suma record

Bancile si firmele de management al activelor din Europa incearca sa vanda credite imobiliare si active puse sub sechestru in valoare de 74 de miliarde de euro 80 de miliarde de dolari) - cea mai mare suma inregistrata vreodata, in conditiile in care acestea incearca sa-si curete bilanturile, potrivit unui raport publicat ieri de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,222 seconds )