Libnet.ro
UNICEF

01:05

Bancile din Europa vor sa vanda credite imobiliare in suma record

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Bancile din Europa vor sa vanda credite imobiliare in suma record

Bancile si firmele de management al activelor din Europa incearca sa vanda credite imobiliare si active puse sub sechestru in valoare de 74 de miliarde de euro 80 de miliarde de dolari) - cea mai mare suma inregistrata vreodata, in conditiile in care acestea incearca sa-si curete bilanturile, potrivit unui raport publicat ieri de compania de consultanta imobiliara Cushman and Wakefield. continuă pe Ziarul Bursa

Bancile din Grecia se vor redeschide luni; plafonul la retragerile de numerar va fi mentinut

Bancile din Grecia se vor redeschide luni, iar restrictiile impuse in ultimele trei saptamani vor fi atenuate, chiar daca limita la retragerile de numerar va fi mentinuta, fiind calculata pe saptamana, respectiv la 420 de euro, potrivit unei ordonante.

Bancile din Grecia s-au redeschis, insa restrictiile vor fi mentinute

Bancile din Grecia s-au redeschis luni dimineata, la trei saptamani dupa ce au fost inchise pe fondul crizei financiare din tara, insa limita la retragerile de numerar va fi mentinuta la 420 de euro pe saptamana, relateaza Deutsche Welle in pagina.

Bancile din Grecia revin la programul normal, dar sunt mentinute restrictii

Bancile din Grecia vor fi redeschise luni, dupa trei saptamani in care activitatea lor a fost paralizata. Vor fi mentinute anumite restrictii, retragerile de la bancomate fiind limitate la 420 de euro saptamanal, in loc de 60 de euro pe zi.

Raport: Canabisul ramane cel mai consumat drog din Europa

Consumul de heroina a scazut, insa canabisul ramane drogul cel mai consumat in Europa, fiind aproximativ 19,3 milioane de adulti care spun ca au luat acest stupefiant in ultimul an, potrivit unui raport lansat.

Franklin Templeton vrea sa lichideze un fond din Europa de Est

Franklin Templeton Investments, administratorul Fondului Proprietatea FP), vrea sa lichideze un fond axat pe Europa de Est si Rusia, cu active in Romania de 9,3 milioane de dolari, din care 4,5 milioane de dolari in actiuni Romgaz SNG).

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2327 seconds )