Libnet.ro
UNICEF

06:00

E oficial. CCR ii impune presedintelui Iohannis sa semneze decretul de revocare a sefei DNA

Adevărul Adevărul,
E oficial. CCR ii impune presedintelui Iohannis sa semneze decretul de revocare a sefei DNA

CCR a statuat ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa semneze decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Presedintele Romaniei nu are competenta constitutionala de a opune argumente de oportunitate in raport cu propunerea de revocare din functie initiata, in conditiile legii, de ministrul justitiei, se arata in comunicatul Curtii. continuă pe Adevărul

E oficial. CCR ii impune presedintelui Iohannis sa semneze decretul de revocare a Laurei Codruta Kovesi

CCR a statuat ca presedintele Klaus Iohannis trebuie sa semneze decretul de revocare a sefei DNA Laura Codruta Kovesi. Presedintele Romaniei nu are competenta constitutionala de a opune argumente de oportunitate in raport cu propunerea de revocare din functie initiata, in conditiile legii, de ministrul justitiei, se arata in comunicatul Curtii.

Cum a ajuns CCR sa o demita pe Kovesi

CCR l-a obligat pe presedintele Klaus Iohannis sa semneze decretul de revocare a sefei DNA, Laura Codruta Kovesi. insa decizia CCR ridica semne de intrebare: magistratii au judecat ca si cum presedintele a contestat doar oportunitatea revocarii, nu si legalitatea deciziei luate de ministrul Justitiei.

Ce ii raspund romanii din diaspora presedintelui Iohannis: Nu dam pasarea din mana pe cea de pe gard!

Cu ocazia Zilei Romanilor de Pretutindeni, sarbatorita duminica pe 27 mai anul acesta, presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, se adresa romanilor plecati in strainatate intr-un discurs in care arata.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )