Libnet.ro
UNICEF

09:15

Oficial FMI: Grecia ar putea avea nevoie de o finantare mai mare decat cea estimata

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Oficial FMI: Grecia ar putea avea nevoie de o finantare mai mare decat cea estimata

Grecia ar putea avea nevoie de o relaxare a datoriilor si o finantare mai mare decat a estimat FMI acum o saptamana, a afirmat joi economistul sef al institutiei, Olivier Blanchard, in comentarii care pot complica mai mult eforturile tarii de obtinere. continuă pe Wall-Street Ro

Olivier Blanchard (FMI): Grecia ar putea avea nevoie de o finantare mai mare decat a estimat Fondul Monetar International saptamana trecuta

Economistul sef al Fondului Monetar International, Olivier Blanchard, este de parere ca Grecia ar putea avea nevoie de o relaxare a datoriilor si o finantare mult mai mare decat a estimat FMI acum o saptamana,.

Anuntul important facut de un oficial FMI. De ce are nevoie Grecia

Grecia ar putea avea nevoie de o relaxare a datoriilor si o finantare mai mare decat a estimat FMI acum o saptamana, a afirmat joi economistul sef al institutiei, Olivier Blanchard,. Credem ca evolutiile actu.

Grecii au un plan de reforma. Masurile, atat de dure, incat statul elen va avea nevoie de ajutor umanitar

Guvernul grec a aprobat, intr-o intalnire de urgenta, un pachet de masuri pe care il va prezenta creditorilor duminica la summitul de la Bruxelles la care vor participa toate cele 28 de tari ale Uniunii Europene, potrivit The Guardian. Reformele sunt atat de dure incat Grecia va avea nevoie de ajutor umanitar.

Corina Cretu: Grecia ar putea avea pierderi in investitii de doua miliarde de euro. Acum totul este suspendat

Grecia are in prezent o absorbtie a fondurilor europene de 90%, dar ar putea avea pierderi in investitii de doua miliarde de euro, deoarece totul este suspendat acum, a declarat, marti, comisarul european pentru politici regionale, Corina Cretu, potrivit Agerpres.

Declaratia unui oficial al FMI complica eforturile Greciei de obtinere a unui nou program de sustinere

Grecia ar putea avea nevoie de o relaxare a datoriilor si o finantare mai mare decat a estimat FMI acum o saptamana, a afirmat, joi, economistul sef al institutiei, Olivier Blanchard.

Directorul FMI: Grecia are nevoie de restructurarea datoriilor, dar nu va primi tratament special

Directorul FMI, Christine Lagarde, a declarat ca Grecia are nevoie de restructurarea datoriilor, fara a primi insa tratament special. Restructurarea datoriilor este necesara in cazul particular al.

Gigi Becali, tare mandru de fiicele lui: Nu vor avea nevoie sa munceasca undeva

Gigi Becali este tare mandru de fiicele lui, mai ales ca Alexandra a reusit sa obtina la examentul de Bacalaureat nota 9,43. Finantatorul recunoaste ca nu s-a ocupat deloc de scoala fiicelor sale, insa sotia.

GALERIE FOTO. GRECIA. Lefkada, una dintre cele mai FRUMOASE insule ale Eladei

Lefkada, poate chiar cea mai frumoasa insula a Greciei, face parte din grupa Insulelor Ionice si este situata in vestul Eladei.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1932 seconds )