Libnet.ro
UNICEF

01:05

Oficial: Ministrul Ion Stefan explica motivul pentru care s-a dus la DNA

Adevărul Adevărul,
Oficial: Ministrul Ion Stefan explica motivul pentru care s-a dus la DNA

Ministerul Dezvoltarii a explicat vineri, prin intermediul unui comunicat, care a fost motivul pentru ministrul de resort, Ion Stefan, a ales sa mearga singur la Directia Nationala Anticoruptie. continuă pe Adevărul

Ministrul Ion Stefan explica motivul vizitei la DNA: Nu ma voi ascunde in spatele imunitatii parlamentare

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, a explicat vineri dimineata la Antena 3 care a fost motivul vizitei sale la DNA. Ion Stefan a stat in sediul DNA mai putin de o ora. Acesta s-a dus la DNA din proprie initiativa, dupa ce Radu Cristescu, fost secretar de stat in guvernul PSD, a facut mai multe acuzatii, joi seara, la un post de televiziune. Acesta din urma l-a acuzat pe ministru de fapte de coruptie.

Motivul pentru care Mirabela Dauer si-a pierdut copilul, dupa divort. De ce a acuzat-o sotul ei la proces

Mirabela Dauer este o artista care surprinde mereu cu veselia sa. Cu toate astea, cantareata ascunde o drama imensa. Cum a aratat fosta casnicie a iubitei artiste si care este motivul pentru care si-a pierdut copilul, dupa divort? Casnicie Mirabela Dauer: motivul pentru care si-a pierdut copilul, dupa divort Mirabela Dauer a preferat mereu sa .

Motivul pentru care o bufnita nu mai putea sa zboare. Ce au descoperit veterinarii in corpul ei i-a uimit pe toti

Sarbatorile de iarna pare ca si-au pus amprenta si asupra unei pasari. Reprezentantii Sanctuarului de Bufnite din Suffolk, Marea Britanie, au fost chemati sa salveze o bufnita prea dolofana dintr-un sant.

Un baiat de noua ani e acuzat de tentativa de omor. Motivul pentru care si-a injunghiat sora de numai cinci ani

Un baiat de noua ani din Florida si-a injunghiat sora de cinci ani.

Motivul pentru care toti medicii de la UPU Bacau au demisionat in bloc

Toti medicii de la urgenta din Spitalul judetean Bacau au demisionat in bloc miercuri dimineata.

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, audiat la DNA, dupa ce a fost acuzat de un fost secretar de stat ca a deturnat fonduri: M-am prezentat de bunavoie, sunt nevinovat, dar ma pun la dispozitie sa fiu cercetat

Ministrul Dezvoltarii si Administratiei, Ion Stefan, a fost audiat in aceasta dimineata la DNA dupa ce a fost acuzat de fostul secretar de stat Radu Cristescu din Guvernul PSD de ilegalitati in alocarea unor fonduri catre Consiliul Judetean Satu Mare. Ion Stefan a declarat pentru HotNews. ro ca a mers de bunavoie la DNA, ca sa se puna la dispozitia anchetatorilor. Sunt nevinovat, nu am fact nimic ilegal, dar eu ma pun la dispozitie sa se cerceteze si sa se lamureasca. Sunt dispus sa renunt si la imunitate, a sustinut Ion Stefan.

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, s-a prezentat la DNA: Am mers din proprie initiativa pentru a ma pune la dispozitia organelor de ancheta si a renunta la imunitate Precizarile Ministerului (VIDEO)

UPDATE:Ministerul Lucrarilor Publice si Dezvoltarii face precizari dupa ce ministrul Ion Stefan s-a prezentat, vineri dimineata, la DNA. Potrivit unui comunicat de presa al institutiei, ministrul nu a.

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, s-a prezentat la DNA din proprie initiativa

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, a fost audiat vineri dimineata la DNA. Oficialul nu a stat mult, plecand in jur de ora 9. Nu se cunoaste momentan motivul vizitei sale.

MInistrul Dezvoltarii, Ion Stefan, s-a prezentat la DNA din proprie initiativa

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, s-a prezentat vineri dimineata la DNA, el afirmand ca a venit in .

Ministrul Dezvoltarii: La DNA am fost de buna voie, neinvitat. Orice accept, dar nu sa fiu facut corupt. Ma voi lupta din toate puterile mele! (VIDEO)

Ministrul Dezvoltarii, Ion Stefan, a declarat, pentru B1 TV, ca a mers la DNA dupa ce, intr-o emisiune televizata, Radu Cristescu, fost secretar de stat in Guvernul Dancila, l-a acuzat ca a avut o intelegere.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )