Libnet.ro
UNICEF

16:30

Olguta apara Revolutia fiscala a PSD: Daca salariile vor scadea, este doar vina angajatorului, nu a noastra

B1 B1,
Olguta apara Revolutia fiscala a PSD: Daca salariile vor scadea, este doar vina angajatorului, nu a noastra

Olguta Vasilescu se spala pe mani de posibila micsorare a salariilor ce ar putea surveni dupa Revolutia Fiscala a PSD, afirmand ca daca se va intampla acest lucru este doar. continuă pe B1

Lia Olguta Vasilescu: Daca salariile vor scadea inseamna ca vina este a...

Lia Olguta Vasilescu, a dat din nou asigurari ca salariile nu vor scadea dupa adoptarea masurilor din noul Cod Fiscal. Ministrul Muncii a adaugat ca daca totusi acest lucru se va intampla, va fi.

OMV Petrom nu spune clar daca salariile angajatilor raman aceleasi sau vor scadea dupa Revolutia fiscala a PSD

Reprezentantii OMV nu spun clar daca salariile angajatilor vor ramane la acelasi nivel sau vor scadea, dupa intrarea in vigoare a modificarilor la Codul Fiscal. Suntem in negocieri cu.

Revolutia fiscala a PSD este de factura ultra-liberala

Temerea ca salariile vor scadea este nejustificata Propunerea guvernului de trecere a contributiilor sociale in sarcina exclusiva a salariatului nu este deloc o masura social-democrata si nici macar distributivista, ci este una de factura ultra-liberala, care lasa angajatorul in postura unica in Europa de a nu mai contribui sub nicio forma la sistemele de asigurari sociale pensie si somaj) si de asigurari sociale de sanatate. in conditiile in care, in actualul si in viitorul Cod Fiscal care a fost adoptat ieri, prin ordonanta de urgenta, contrar oricaror reguli de predictibilitate), munca este, in continuare, foarte dur taxata dintr-un salariu complet, salariatului ii revine un procent de 57,14%, statului revenindu-i 42,86%, adica aproape jumatate), iar capitalul beneficiaza in continuare de o taxare foarte moale 10% impozit pe profit, 0%-5% impozit pe dividende si 0% pe sumele restituite actionarilor din aporturile de capital), caracterul ultra-liberal al acestui Cod devine evident.

Director editorial ZF: Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor. Nu inteleg de ce protesteaza patronii

Revolutia fiscala a PSD este in favoarea companiilor, in favoarea proprietarilor de companii, in favoarea actionarilor companiei, si mai putin favorabila salariatilor. Nu inteleg.

E OFICIAL: PSD taie salariile romanilor. Revolutia fiscala a fost adoptata prin ordonanta de urgenta

Guvernul PSD-ALDE a adoptat oficial Revolutia fiscala ce va afecta in mod direct salariile tuturor romanilor. Potrivit celui mai previzibil scenariu luat in calcul de economisti.

Revolutia fiscala a PSD i-a scos pe ploiesteni in strada: Sute de persoane manifesteaza in fata Palatului Administrativ (VIDEO)

Protest la Ploiesti impotriva Guvernului PSD. Marea revolutie fiscala a guvernantilor a scos in strada sute de manifestanti, sindicalisti BNS si angajati ai TCR, scrie.

Sindicatul National al Functionarilor Publici: Revolutia fiscala diminueaza cu 25% veniturile angajatilor. Functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest

Reprezentantii Sindicatului National al Functionarilor Publici au transmis, miercuri, ca revolutia fiscala va diminua cu 25 % veniturile angajatilor de la 1 ianuarie 2018 prin transferul contributiilor, motiv pentru care functionarii publici se vor alatura tuturor actiunilor de protest organizate de confederatiile sindicale, potrivit News. ro.

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada: Se anunta noi proteste miercuri seara. Oamenii vor sa arunce hartie igienica inspre Palatul Victoria

Revolutia fiscala a guvernului Tudose scoate oamenii in strada. Dupa ce cateva sute de oameni au protestat miercuri in fata Palatului Victoria chiar in timp ce Executivul.

Revolutia fiscala promisa de Guvernul Romaniei, criticata la nivel mondial

Revolutia fiscala promisa de Guvernul Romaniei provoaca nemultumiri la nivel mondial. Comitetul Executiv al IndustriALL Global Union, care s-a tinut in Sri Lanka, a adoptat o.

Adevarul Live, ora 14.00. Ludovic Orban, despre revolutia fiscala pregatita de Guvernul Tudose

Presedintele PNL, Ludovic Orban, vorbese, la Adevarul Live, de la ora 14. 00, despre revolutia fiscala anuntata de Guvernul Tudose, legile Justitiei, dar si despre tensiunile din interiorul formatiunii liberale.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2836 seconds )