Libnet.ro
UNICEF

13:15

Olguta Vasilescu, decizie de ultima ora: ,,Nu candidez

România Liberă România Liberă,
Olguta Vasilescu, decizie de ultima ora: ,,Nu candidez

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a anuntat luni ca nu va candida la nicio functie la Congre. continuă pe România Liberă

Liviu Plesoianu, anunt de ultima ora: Candidez la sefia PSD

Liviu Plesoianu si-a anuntat intentia de a candida la sefia PSD, declarandu-se dezamagit de atitudiunea premierului Viorica Dancila, actualul presedinte interimar al partidului. Aseara,.

Olguta Vasilescu: Sunt vicepresedinte al partidului. Nu voi candida la o alta functie

Vicepresedintele PSD Lia Olguta Vasilescu a anuntat luni ca nu va candida la nicio functie la Congresul PSD din 29 iunie. intrebata daca va candida la vreo functie la Congres, Vasilescu a spus:.

Anunt de ultima ora despre pensii. Ce urmeaza sa se intample cu Legea pensiilor

Legea pensiilor va fi dezbatuta, marti, 25 iunie, in sedinta comuna a Comisiei juridice si pentru munca a Camerei Deputatilor. Este anuntul facut de Lia Olguta Vasilescu, sectretar al Biroului permanent al Camerei. Aceasta a precizat ca votul va fi dat miercuri, in plen. Lia Olguta Vasilescu: Legea pensiilor va intra miercuri la vot De .

Olguta Vasilescu anunta modificari majore la Legea adoptiei, la cateva zile dupa cazul care a ingrozit Romania

Fostul ministru al Muncii, Lia olguta Vasilescu, anunta ca Legea adoptiilor va fi schimbata. Anuntul PSD-istei vine la doar cateva cazul Sorinei, fetita fortata de autoritati sa paraseasca.

PRIVIND CONTINUAREA IN FUNCTIA DE GUVERNATOR AL BNR: Olguta Vasilescu nu il sustine pe Mugur Isarescu

Deputatul PSD Lia Olguta Vasilescu, secretar al Camerei, a declarat astazi ca ea nu va vota pentru mentinerea, in continuare, a lui Mugur Isarescu in functia de guvernator al Bancii Nationale.

LIA OLGUTA VASILESCU: Proiectul de modificare a legii pensiilor va trece, miercuri, de Camera

Dezbaterea proiectului de modificare a legii pensiilor va incepe, maine, in Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor, urmand ca votul in plen sa fie miercuri, a anuntat secretarul Camerei Lia Olguta Vasilescu, dupa sedinta Biroului permanent.

OLGUTA VASILESCU, DESPRE CAZUL FETITEI DIN MEHEDINTI: Modul in care a procedat procurorul - devastator

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, astazi, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea.

Lia Olguta Vasilescu: Maine va incepe discutia pe legea pensiilor, iar miercuri va intra la vot. Ne-am asigurat ca vom avea majoritatea necesara

Dezbaterea proiectului de modificare a legii pensiilor va incepe marti in Comisia de munca a Camerei Deputatilor, urmand ca miercuri sa aiba loc votul in plen, a anuntat Lia Olguta Vasilescu, initiatoarea.

Olguta Vasilescu, despre cazul fetitei adoptate de la Baia de Arama: Sa vad un procuror al Romaniei care taraste pe jos un copil cred ca a fost devastator pentru toata lumea

Fostul ministru al Muncii Lia Olguta Vasilescu a declarat, luni, ca modul in care a procedat procurorul in cazul copilului de la Baia de Arama a fost devastator pentru toata lumea. Eu inteleg ca.

Lia Olguta Vasilescu: Proiectul de modificare a legii pensiilor, picat la Senat, va trece miercuri de Camera Deputatilor

Proiectul de modificare a legii pensiilor va fi dezbatut marti in Comisia pentru munca a Camerei Deputatilor, iar votul in plen va fi miercuri, a anuntat secretarul Camerei, Lia Olguta Vasilescu. Ea a sustinut ca noul presedinte al Camerei, Marcel Ciolacu, a dat asigurari ca va exista majoritatea necesara pentru ca legea sa treaca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2084 seconds )