Libnet.ro
UNICEF

01:05

Omagiu in Parlamentul European pentru victimele atentatelor din Paris

România Liberă România Liberă,
Omagiu in Parlamentul European pentru victimele atentatelor din Paris

Deputatii si angajatii Parlamentului European se vor reuni maine la ora 16 pentru a comemora victimele atacurilor teroriste din Paris si pentru a isi exprima solidaritatea cu cetatenii si autoritatile din Franta. continuă pe România Liberă

Omagii la Bucuresti si Cluj pentru victimele atentatelor din Paris

Cateva sute de persoane au participat, duminica, in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti si la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pentru a comemora victimele atentatelor de la Paris.

Basescu a cerut un moment de reculegere pentru victimele atentatelor din Paris: S-a declansat razboiul impotriva Europei. Europa e casa europenilor

Traian Basescu, prezent sambata la Cluj-Napoca la o conferinta de presa a PMP, a cerut un moment de reculegere pentru victimele din clubul Colectiv si pentru cele din Paris.

FOTO Solidaritate cu Franta la Timisoara. Omagiu si comemorare pentru victimele atentatelor de la Paris

Institutul Francez din Timisoara si Consulatul Onorific al Frantei la Timisoara au organizat un moment de reculegere pentru a aduce un omagiu victimelor atentatelor din Paris.

VIDEO. Omagiu tulburator pentru victimele atentatului din Bataclan, Paris

Un artist si-a asezat pianul in fata Bataclan, unde a interpretat o melodie, ca omagiu pentru victimele care si-au pierdut viata, vineri seara, in atentatele de la Paris, a scris o jurnalista frantuzoaica pe Twitter.

Cine este creierul atentatelor din Paris: un cetatean belgian care sta in Siria

Politia franceza anunta ca l-a identificat pe cel care a comandat atentatele din Paris: Abdelhamid Abaoud ar fi creierul atacurilor teroriste. Abdelhamid Abaaoud este cetatean belgian care sta in Siria. El ar fi comis, alaturi de alt suspect cautat de politie - Abdeslam Salah - mai multe talharii armate, transmite postul BFM TV.

Lista locurilor atentatelor din Paris si bilantul victimelor

Cel putin sase zone din Paris au fost vizate de atacurile teroriste comise in cursul noptii de vineri spre sambata, bilantul fiind de aproximativ 140 de morti si sute de raniti.

FOTO. Minut de reculegere in Europa, pentru victimele atentatelor de la Paris

Un minut de reculegere a fost tinut luni la ora 11:00 GMT pe intreg teritoriul Frantei si in toata Europa in memoria victimelor atentatelor de la Paris, cele mai sangeroase din istoria celei de-a cincea Republici, .

Planificatorul atentatelor din Paris, IDENTIFICAT. Ce informatii se cunosc despre terorist

Un oficial francez l-a identificat pe Abdelhamid Abaaoud ca fiind presupusul planificator al atacurilor de la Paris, care ar avea de asemenea legaturi cu mai multe atacuri dejucate.

Unii dintre autorii atentatelor din Paris probabil au fugit

Unii dintre autorii atacurilor teroriste comise la Paris probabil au reusit sa fuga, fiind cautati in mod activ, anunta procurorul regional Francois Molins.

Numerosi straini, intre care doi romani, figureaza printre victimele atentatelor teroriste de la Paris

Mai muti cetateni straini au fost ucisi in atentatele teroriste comise vineri seara la Paris si soldate cu 129 de morti si 352 de raniti potrivit ultimului bilant provizoriu.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,205 seconds )