Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cine este creierul atentatelor din Paris: un cetatean belgian care sta in Siria

Hotnews Hotnews,
 Cine este creierul atentatelor din Paris: un cetatean belgian care sta in Siria

Politia franceza anunta ca l-a identificat pe cel care a comandat atentatele din Paris: Abdelhamid Abaoud ar fi creierul atacurilor teroriste. Abdelhamid Abaaoud este cetatean belgian care sta in Siria. El ar fi comis, alaturi de alt suspect cautat de politie - Abdeslam Salah - mai multe talharii armate, transmite postul BFM TV. continuă pe Hotnews

Omagiu in Parlamentul European pentru victimele atentatelor din Paris

Deputatii si angajatii Parlamentului European se vor reuni maine la ora 16 pentru a comemora victimele atacurilor teroriste din Paris si pentru a isi exprima solidaritatea cu cetatenii si autoritatile din Franta.

Lista locurilor atentatelor din Paris si bilantul victimelor

Cel putin sase zone din Paris au fost vizate de atacurile teroriste comise in cursul noptii de vineri spre sambata, bilantul fiind de aproximativ 140 de morti si sute de raniti.

Omagii la Bucuresti si Cluj pentru victimele atentatelor din Paris

Cateva sute de persoane au participat, duminica, in fata Ambasadei Frantei din Bucuresti si la Institutul Francez din Cluj-Napoca, pentru a comemora victimele atentatelor de la Paris.

Planificatorul atentatelor din Paris, IDENTIFICAT. Ce informatii se cunosc despre terorist

Un oficial francez l-a identificat pe Abdelhamid Abaaoud ca fiind presupusul planificator al atacurilor de la Paris, care ar avea de asemenea legaturi cu mai multe atacuri dejucate.

Unii dintre autorii atentatelor din Paris probabil au fugit

Unii dintre autorii atacurilor teroriste comise la Paris probabil au reusit sa fuga, fiind cautati in mod activ, anunta procurorul regional Francois Molins.

Un roman din Paris despre starea de spirit in urma atentatelor: Multi se asteptau la un atentat. E Franta contra Frantei, e similar cu un conflict Pantelimon versus Centrul Vechi din Bucuresti

Multi se asteptau la un atentat. Pentru oamenii cu cap din Paris nu e o surpriza. Ni s-a spus tot in ultima perioada ca s-au dejucat zeci de atentate teroriste, dar lumea se astepta ca unul sa reuseasca, spune Cristian Muresan, un tanar manager roman care traieste in Paris. Lumile astea doua, tinerii normali versus fundamentalistii radicalizati, asta e ceea ce vedem in Franta. Noi si ei traim in acelasi oras, ne invirtim unii pe linga altii in acelasi oras. Cine crede ca se va rezolva de azi pe miine se inseala. E Franta contra Franta, e - daca vreti o comparatie cu Bucurestiul - Pantelimon contra Centrului Vechi.

Basescu a cerut un moment de reculegere pentru victimele atentatelor din Paris: S-a declansat razboiul impotriva Europei. Europa e casa europenilor

Traian Basescu, prezent sambata la Cluj-Napoca la o conferinta de presa a PMP, a cerut un moment de reculegere pentru victimele din clubul Colectiv si pentru cele din Paris.

Un suspect-cheie in atentatele din Paris, dat in urmarire generala in Franta. Alti doi au fost identificati

Politia franceza a dat publicitatii, duminica, imaginea unui belgian considerat periculos, Salah Abdeslam, care ar putea fi implicat in atentatele de vineri din Paris. Alti doi atentatori sinucigasi au fost identificati, luni, dintre care unul este nascut in Siria.

MAE condamna ferm atacurile din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

Precizari MAE, cu privire la atentatele din Paris

Ministerul Afacerilor de Externe transmite ca se fac verificari, in regim de urgenta, pentru a afla daca exista cetateni romani printre victimele atentatelor de vineri seara, din Paris.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2107 seconds )