Libnet.ro
UNICEF

14:16

Omar Cecenul, unul dintre liderii Statului Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa un raid aerian american

Hotnews Hotnews,
 Omar Cecenul, unul dintre liderii Statului Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa un raid aerian american

Omar al-Shishani, cunoscut ca Omar Cecenul, unul dintre liderii gruparii Statul Islamic in Siria, este mort din punct de vedere clinic dupa ce convoiul sau a fost lovit in timpul unui raid aerian american, a anuntat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului. Omar Cecenul este mort din punct de vedere clinic si respira de cateva zile doar cu ajutorul aparatelor, fiind internat intr-un spital din Raqa, bastion al gruparii ultra-radicale aflat in nordul Siriei, au anuntat reprezentantii Observatorului sirian, citati de AFP. continuă pe Hotnews

Surse siriene: Omar Cecenul, mort clinic

Unul dintre sefii militari ai gruparii Statul Islamic SI) din Siria, Omar Cecenul, este mort din punct de vedere clinic ca urmare a unui raid aerian asupra convoiului sau, a indicat duminica Observatorul Sirian pentru Drepturile Omului OSDO), citat de AFP, transmite Agerpres.

Omar Cecenul, greu de ucis INFOGRAFIE

Unul dintre sefii militari ai gruparii jihadiste Statul Islamic ISIS), cunoscut drept Omar al-Shishani Omar Cecenul), a fost grav ranit intr-un raid asupra convoiului sau, dar nu ucis, varianta avansata de SUA.

Date despre 22.000 de combatanti ai Statului Islamic, obtinute de un post britanic de televiziune

Peste 22. 000 de documente care contin datele personale ale jihadistilor din Statul Islamic, inclusiv numere de telefon, adrese, numele reale si contacte ale unor rude au fost obtinute de pe un stick de memorie furat de la seful fortelor de securitate interne ale Statului Islamic si obtinute de Sky News.

O vedeta Antena 1 a trecut Oceanul pentru unul dintre cele mai importante maratoane din lume

Ca sa alergi un maraton trebuie sa ai calitati care nu tin numai de forta fizica. Ai nevoie de determinare, de entuziasm, de un moral bun, dar si de capacitatea de a-ti depasi propriile limite. Unul dintre.

UPDATE. Sotia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, a primit mandat de arestare pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

UPDATE. Familia lui Tulli Renato, unul dintre cei doi evadati de la sectia 19, adusa la audieri. Sotia sa, retinuta pentru inlesnirea evadarii

Sotia lui Tipul Renato, unul dintre cei doi doi barbati care au evadat duminica de la sectia 19, a fost retinuta pentru inlesnirea evadarii. Sotul, dus cu mandat de arestare la Judecatoria Sectorului 5.

Un american risca 20 de ani de inchisoare dupa ce a vrut sa se casatoreasca in teritoriile Statului Islamic

Un tanar american risca sa petreaca urmatorii 20 de ani dupa gratii dupa ce a incercat sa ajunga in Siria, pe teritoriile controlate de gruparea Stat Islamic, impreuna cu logodnica lui, pentru a se casator .

Numele a trei dintre teroristii de la Paris, pe listele cu jihadisti ai Statului Islamic primite de Sky News

Numele a saisprezece islamisti francezi, inclusiv a trei teroristi care au ucis 90 de persoane in atacul de la sala de concerte Bataclan din Paris, apar pe listele cu numele combatantilor retelei Stat Islamic SI), care au fost trimise Sky News de un fost membru al organizatiei.

EXCLUSIV Interviu cu unul dintre refugiatii sirieni ajunsi in Romania. Cum a ajuns o familie de sirieni din Liban in Galati trecand prin mainile traficantilor de oameni si calauzelor

Pe 3 martie a ajuns la Bucuresti un grup de refugiati, plecat din Grecia cu ajutorul Organizatiei Internationale pentru Migratie. Din grup face parte o familie de cetateni sirieni, cu trei copii minori. Mohamed, tatal celor trei copii, a relatat pentru HotNews. ro calatoria infernala a familiei sale din Siria distrusa de razboi pana la Galati, cu traversarea Mediteranei intr-o barcuta instabila si experienta cu traficantii de oameni. Mi-ar placea sa pot sa deschid un restaurant mic in Galati. E de ajuns sa vina o data la mine clientii, ca nu mai pleaca, o sa le placa gustul mancarii.

Noi informatii din bucataria interna a Statului Islamic. Peste 30.000 de sclave sexuale urmeaza sa devina mame

Peste 30. 000 de sclave sexuale ale jihadistilor din cadrul gruparii Statul Islamic SI) vor deveni in curand mame, dezvaluie centrul islamic Quilliam, cu sediul la Londra.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 14:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )