Libnet.ro
UNICEF

10:45

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotie si de cumnata. Sirianul a primit un pachet de 10 kg

Antena3 Antena3,
Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotie si de cumnata. Sirianul a primit un pachet de 10 kg

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotia sa si de cumnata sa, avocata Carmen Omar. Cu aceasta ocazie, sirianul a primit un pachet de circa 10 kilograme. De asemenea, Antena 3 a aflat ca Omar Hayssam a. continuă pe Antena3

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam: Averea sa este pusa sub sechestru

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam. Sirianul este cercetat de DIICOT in patru dosare penale, potrivit unui comunicat al Directiei. De altfel, Hayssam isi cauta avocat. Doar astazi sirianul.

Omar Hayssam a fost adus astazi la Tribunalul Bucuresti, cu propunere de arestare pentru delapidare

Omar Hayssam a fost adus astazi, la Tribunalul Bucuresti, pentru judecarea propunerii de arestare preventiva facuta de procurorii Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism.

UPDATE Omar Hayssam a fost adus la Tribunalul Bucuresti

Omar Hayssam a fost adus miercuri dimineata la Tribunalul Bucuresti unde se va judeca o cerere a procurorilor DIICOT privind arestarea preventiva a sirianului, intr-un dosar in care acesta este acuzat de savarsirea infractiunii de delapidare, prejudiciul fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

Omar Hayssam, adus la Tribunal pentru judecarea propunerii de arestare preventiva

Omar Hayssam a fost adus miercuri dimineata in fata magistratilor. Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti judeca astazi propunerea de arestare preventiva in dosarul in care, sirianul, este acuzat de.

Omar Hayssam cere rejudecarea tuturor dosarelor in care este anchetat, pentru aflarea tuturor adevarurilor

Sirianul Omar Hayssam a declarat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca propunerea de arestarea preventiva a lui pentru inselaciune si delapidare, ca solicita atat justitiei romane, cat si.

Omar Hayssam asteptat la Tribunalul Bucuresti pentru a se discuta cererea procurorilor de arestare in dosarul in care este acuzat de delapidare

Teroristul Omar Hayssam este asteptat miercuri la Tribunalul Bucuresti unde ar trebui sa se discute o cerere a procurorilor de arestare preventiva a acestuia. in dosarul in care procurorii cer din nou ca sirianul sa ramana dupa gratii, acesta este acuzat de delapidare, prejudiciul pe care l-ar fi adus statului fiind de aproximativ 20 de milioane de euro.

Omar Hayssam a cerut in instanta o pereche de ochelari, ca sa poata citi in penitenciar

Omar Hayssam a cerut miercuri, prin intermediul avocatului din oficiu, permisiunea de a i se da o pereche de ochelari, cu ajutorul carora sa poata studia actele din dosar, dupa ce instanta a anuntat ca-i va pune.

Sechestru pe averea lui Omar Hayssam.

Avearea lui Omar Hayssam a fost pusa sub sechestru. Astfel, imobilele si terenurile omului de afaceri sirian au fost sechestrate, iar conturile din banca au fost blocate. pentru recuperarea prejudiciului, bunurile vor fi scoase la licitatie publica. In legatura cu aspectele prezentate in unele materiale de presa, in cursul zilei de 31. 2013, referitoare la masurile asiguratorii dispuse in cursul urmaririi penale fata inculpatul OMAR HAYSSAM, Directia de Investigare a Infractiunilor de .

Ce avere mai are Omar Hayssam in Romania.

Reprezentantii Directiei de Combatere a Crimei Organizate au precizat ca in dosarul in care Omar Hayssam a fost trimis in judecata, alaturi de alti patru inculpati, pentru complicitate la delapidare in forma continuata, inselaciune in forma continuata, spalare de bani in forma continuata, complicitate la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamala, complicitate la infractiunea de tentativa la inselaciune si initiere si constituire a unui grup infractional organizat, au fost .

VIDEO UPDATE Omar Hayssam vrea redeschiderea dosarelor sale si spune ca este traumatizat

Omar Hayssam a declarat miercuri ca solicita instantelor internationale si celor din Romania redeschiderea dosarelor in care a fost judecat in lipsa, pentru aflarea adevarului si spune ca este traumatizat de ultimele evenimente in care a fost implicat, relateaza Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2077 seconds )