Libnet.ro
UNICEF

01:05

Sechestru pe averea lui Omar Hayssam.

România Liberă România Liberă,
Sechestru pe averea lui Omar Hayssam.

Avearea lui Omar Hayssam a fost pusa sub sechestru. Astfel, imobilele si terenurile omului de afaceri sirian au fost sechestrate, iar conturile din banca au fost blocate. pentru recuperarea prejudiciului, bunurile vor fi scoase la licitatie publica. In legatura cu aspectele prezentate in unele materiale de presa, in cursul zilei de 31. 2013, referitoare la masurile asiguratorii dispuse in cursul urmaririi penale fata inculpatul OMAR HAYSSAM, Directia de Investigare a Infractiunilor de . continuă pe România Liberă

Averea lui Omar Hayssam, pusa sub sechestru. Pe lista sunt case, masini, terenuri si instalatii industriale

Bunurile din Romania ale lui Omar Hayssam sunt sub sechestru. Procurorii au facut publica lista caselor, terenurilor si afacerilor pe care au pus sechestru, pentru a recupera prejudiciul produs de sirian. intr-un.

Sechestru pe averea lui Omar Hyssam

Anchetatorii au pus sechestru pe averea lui Omar Hyssam, bunurile fiind scoase la vanzare prin licitatie publica.

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam: Averea sa este pusa sub sechestru

DIICOT cere anularea contractelor semnate de Omar Hayssam. Sirianul este cercetat de DIICOT in patru dosare penale, potrivit unui comunicat al Directiei. De altfel, Hayssam isi cauta avocat. Doar astazi sirianul.

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotie si de cumnata. Sirianul a primit un pachet de 10 kg

Omar Hayssam a fost vizitat in penitenciar de sotia sa si de cumnata sa, avocata Carmen Omar. Cu aceasta ocazie, sirianul a primit un pachet de circa 10 kilograme. De asemenea, Antena 3 a aflat ca Omar Hayssam a.

Ce avere mai are Omar Hayssam in Romania.

Reprezentantii Directiei de Combatere a Crimei Organizate au precizat ca in dosarul in care Omar Hayssam a fost trimis in judecata, alaturi de alti patru inculpati, pentru complicitate la delapidare in forma continuata, inselaciune in forma continuata, spalare de bani in forma continuata, complicitate la folosirea de acte falsificate la autoritatea vamala, complicitate la infractiunea de tentativa la inselaciune si initiere si constituire a unui grup infractional organizat, au fost .

Omar Hayssam va fi adus vineri in fata justitiei, pentru a doua oara de la aducerea sa in Romania

Omar Hayssam va fi prezentat, vineri, in fata justitiei, la Tribunalul Bucuresti urmand sa se judece o cerere a procurorilor DIICOT privind arestarea sa preventiva in dosarul in care este acuzat de delapidare.

Omar Hayssam a cerut in instanta o pereche de ochelari, ca sa poata citi in penitenciar

Omar Hayssam a cerut miercuri, prin intermediul avocatului din oficiu, permisiunea de a i se da o pereche de ochelari, cu ajutorul carora sa poata studia actele din dosar, dupa ce instanta a anuntat ca-i va pune.

Omar Hayssam cere rejudecarea tuturor dosarelor in care este anchetat, pentru aflarea tuturor adevarurilor

Sirianul Omar Hayssam a declarat, miercuri, la Tribunalul Bucuresti, unde se judeca propunerea de arestarea preventiva a lui pentru inselaciune si delapidare, ca solicita atat justitiei romane, cat si.

Omar Hayssam, adus la Tribunal pentru judecarea propunerii de arestare preventiva

Omar Hayssam a fost adus miercuri dimineata in fata magistratilor. Judecatorii de la Tribunalul Bucuresti judeca astazi propunerea de arestare preventiva in dosarul in care, sirianul, este acuzat de.

Omar Hayssam: Cer justitiei romane si autoritatilor internationale redeschiderea tuturor dosarelor mele

23: Judecarea propunerii de arestare preventiva a fost amanata de magistrati pentru 2 august. Omar Hayssam a solicitat, miercuri, atat justitiei romane, cat si autoritatilor internationale, sa-i.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )