Libnet.ro
UNICEF

21:00

OMS: Peste 930 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola

B1 B1,
OMS: Peste 930 de persoane au murit din cauza epidemiei de Ebola

Un numar de 932 de persoane au murit in Africa din cauza epidemiei de febra hemoragica Ebola, potrivit unui nou bilant difuzat miercuri de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), preluat de AFP. Bilantul a. continuă pe B1

OMS anunta ca bilantul celor care au murit din cauza virusului Ebola a ajuns la 887 de victime

Organizatia Mondiala a Sanatatii a facut public un nou bilant cu referire la virusulEbola, anuntand ca 887 de persoane au murit din cauza epidemiei de febra hemoragica. Acest bilant mai anunta.

Doi morti si 900 de persoane evacuate din cauza inundatiilor in nord-vestul Bulgariei

Un barbat si o femeie au murit inecati in urma inundatiilor care afecteaza nord-vestul Bulgariei, iar aproximativ 900 de persoane au fost evacuate de serviciile de interventie, a anuntat duminica Ministerul.

Canicula face victime in Romania. Trei oameni au murit din cauza temperaturilor ridicate

Canicula face victime in toata tara. Trei oameni au murit in mijlocul strazii, la orele amiezii. Una dintre victime este scriitorul si epigramistul galatean Ion Grosu, in varsta de 73 de ani. Medicii.

Un angajat al Directiei de Dezvoltare si Servicii Publice Focsani a murit din cauza caniculei

Un barbat de 63 de ani, angajat al Primariei Focsani, a murit din cauza caldurii in timp ce se afla la serviciu. Politistii si inspectorii de munca au demarat o ancheta in acest caz.

Nou bilant OMS: Ebola a omorat peste 930 de persoane

Epidemia de febra hemoragica Ebola a ucis 932 de persoane in Africa, potrivit unui nou bilant difuzat miercuri de Organizatia Mondiala a Sanatatii OMS), preluat de AFP, relateaza Agerpres.

Epigramistul Ion Grosu a murit, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii

Epigramistul galatean Ion Grosu, in varsta de 75 de ani, a murit pe strada, dupa ce a facut infarct din cauza caldurii, informeaza Mediafax.

Cel putin 285.000 de persoane si-au parasit locuintele din cauza conflictului din Ucraina

Cel putin 285. 000 de persoane si-au parasit casele din cauza conflictului din estul Ucrainei, anunta un oficial al Natiunilor Unite, citat de AFP. Autoritatile ucrainene au inregistrat pana.

Avansuri lente pentru vanzarile producatorilor de articole de lux, din cauza incertitudinilor economice si politice

Producatorii de bunuri de lux inregistreaza avansuri lente ale vanzarilor in intreaga lume, din cauza incertitudinilor economice si politice, informeaza Bloomberg. Veniturile producatorului italian de genti de.

Circa 20.000 de rusi nu vor mai putea vizita Bulgaria din cauza falimentului unor touroperatori

Aproximativ 20. 000 de rusi nu isi vor mai putea petrece vacantele in Bulgaria din cauza falimentului mai multor turoperatori, cauzat de deprecierea rublei si problemele economice generate de situatia politica.

Risc de cutremure in California din cauza secetei

Seceta severa din statul american California duce la cresterea riscului de producere a cutremurelor din cauza ca fermierii pompeaza mult mai multa apa din panza freatica pentru a-si uda culturile si pentru a adapa animalele, au anuntat oamenii de stiinta.

ştiri de la B1

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )