Libnet.ro
UNICEF

23:15

Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat la doi ani de inchisoare si dat in urmarire generala, a fost prins la Giurgiu

Adevărul Adevărul,
Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat la doi ani de inchisoare si dat in urmarire generala, a fost prins la Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat joi la doi ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, a fost prins la Giurgiu vineri dimineata, anunta Politia Brasov. continuă pe Adevărul

Omul de afaceri Ioan Neculaie, condamnat la doi ani de inchisoare, prins cand incerca sa treaca granita

Omul de afaceri Ioan Neculaie, cautat dupa ce Curtea de Apel a dat o sentinta de doi ani de inchisoare cu executare, a fost depistat, in noaptea de joi spre vineri, la punctul de trecere a frontierei din.

Ioan Neculaie a fost condamnat la doi ani de inchisoare. A fost prins azi dimineata la frontiera Giurgiu

Fostul patron al FC Brasov a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. La aceasta sentinta se adauga un an si sase luni primiti intr-o alta condamnare. Sentinta este definitiva. Neculaie a fost ridicat de politisti in aceasta dimineata la frontiera Giurgiu.

Cum a fost prins in Vama Giurgiu omul de afaceri Ioan Neculaie. Politistii l-au dus la penitenciar

Inspectoratul de Politie Judetean Giurgiu a anuntat vineri, 24 noiembrie, ca a depistat in Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu o persoana pe numele careia exista un mandat de executare a pedepsei cu inchisoarea.

Milionarul Ioan Neculaie, condamnat la inca sase luni de inchisoare cu executare

Fostul patron al FC Brasov, Ioan Neculaie, a fost condamnat pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, anunta newsbv. ro. Potrivit sursei citate, omul de afaceri isi dorea sa se relaxeze la o.

Cautat de politie, Ioan Neculaie a fost prins la vama in timp ce voia sa fuga

Omul de afaceri Ioan Neculaie, care are de executat o pedeapsa de doi ani de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor, a fost prins la vama Giurgiu in aceasta dimineata, anunta Politia Brasov.

Ioan Neculaie, dat in urmarire generala, a fost prins la Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Neculaie, care fusese dat, joi, in urmarire generala, a fost prins la vama Giurgiu si este in drum spre Brasov, unde va fi incarcerat.

Omul de afaceri Ioan Neculae a fost PRINS la Giurgiu

Omul de afaceri Ioan Neculae, aflat sub control judiciar, a fost prins la Giurgiu, transmite Hotnews. El nu fusese gasit acasa, joi seara, si a fost dat in urmarire. Fostul finantator al lui FC.

Robinho, condamnat la noua ani de inchisoare pentru viol in grup

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat, joi, la noua ani de inchisoare, pentru ca a participat la un viol in grup, relateaza LEquipe.

Robinho a fost condamnat la 9 ani de inchisoare in Italia pentru ca a participat la un viol in grup

Un tribunal italian l-a condamnat pe Robinho, fost atacant al AC Milan, Real Madrid si al Braziliei, la noua ani de inchisoare pentru ca a participat la un viol in grup asupra unei albaneze in 2013, informeaza Reuters.

Monica Iacob Ridzi a fost pusa in libertate. Fostul ministru a executat doi ani si opt luni din cei cinci ani de inchisoare primiti in dosarul DNA

Tribunalul a decis eliberarea din detentie a fostului ministru Monica Iacob Ridzi, dupa ce a executat doi ani si opt luni din pedeapsa de cinci ani de inchisoare pentru abuz in serviciu. Fostul ministru al Tineretului si Sportului va parasi chiar astazi Penitenciarul Gherla, unde este incarcerata.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )