Libnet.ro
UNICEF

15:15

Robinho a fost condamnat la 9 ani de inchisoare in Italia pentru ca a participat la un viol in grup

Hotnews Hotnews,
 Robinho a fost condamnat la 9 ani de inchisoare in Italia pentru ca a participat la un viol in grup

Un tribunal italian l-a condamnat pe Robinho, fost atacant al AC Milan, Real Madrid si al Braziliei, la noua ani de inchisoare pentru ca a participat la un viol in grup asupra unei albaneze in 2013, informeaza Reuters. continuă pe Hotnews

Mirabela Dauer, prima reactie dupa ce Raoul a fost condamnat la inchisoare. Nu cred ca este o asa mare problema

Raoul, fostul partener de scena al Mirabelei Dauer, fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins ca a condus fara permis. Mirabela Dauer, cea cu care Raoul e prieten de ani buni,.

Fotografia italianului care a torturat sistematic o romanca. in 1995, a fost condamnat la 5 ani de inchisoare pentru o fapta identica

Aloisio Francesco Rosario Giordano, italianul de 52 de ani care a fost retinut de fortele de ordine din Italia dupa ce a sechestrat si abuzat timp de zece ani o romanca, are un istoric incarcat de violenta si probleme cu legea.

Raoul a fost condamnat. Cantaretul a fost prins conducand fara permis

Cantaretul Raoul a fost condamnat la inchisoare cu suspendare, dupa ce a fost prins ca a condus fara permis. Politistii i-au dat si o amenda, pe care artistul nu a achitat-o. Pentru ca nu s-a su.

Un fotbalist celebru a fost condamnat la noua ani de inchisoare pentru viol

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat joi la noua ani de inchisoare pentru viol. Potrivit prosport. ro, decizia nu este definitiva. Robinho a fost gasit vinovat pentru ca a hartuit sexual,.

Ioan Neculaie a fost condamnat la doi ani de inchisoare. A fost prins azi dimineata la frontiera Giurgiu

Fostul patron al FC Brasov a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru nerespectarea regimului armelor si munitiilor. La aceasta sentinta se adauga un an si sase luni primiti intr-o alta condamnare. Sentinta este definitiva. Neculaie a fost ridicat de politisti in aceasta dimineata la frontiera Giurgiu.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare. In prima instanta primise cu executare

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la trei ani inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor fapte de coruptie, printre care si modul in care a fost finantata echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, anunta Ziarul Incomod. Decizia de marti a ICCJ este definitiva. In prima instanta, Badescu a fost condamnat la trei ani inchisoare cu executare.

Fostul lider militar al sarbilor din Bosnia, Ratko Mladic - condamnat la inchisoare pe viata pentru genocid. Mladic i-a acuzat pe judecatori ca mint. Presedintele Serbiei critica sentinta

Fostul lider militar al sarbilor din Bosnia, Ratko Mladic, zis Macelarul din Balcani, a fost condamnat miercuri la inchisoare pe viata de Tribunalul Penal International pentru fosta Iugoslavie TPIY).

Ratko Mladic, condamnat la inchisoare pe viata

Ratko Mladic, fostul lider bosniac, a fost condamnat, miercuri, la inchisoare pe viata. Acesta a fost gasit vinovat pentru acte de genocid comise in timpul razboiului din Bosnia dintre 1992-1995,.

Ratko Mladic, condamnat la inchisoare pe viata

Ratko Mladic, fostul lider bosniac, a fost condamnat, miercuri, la inchisoare pe viata. Acesta a fost gasit vinovat pentru acte de genocid comise in timpul razboiului din Bosnia dintre 1992-1995,.

Ratko Mladic, condamnat la inchisoare pe viata pentru genocid. Macelarul din Balcani, vinovat pentru masacrul a 8.000 de musulmani

Fostul lider militar al sarbilor din Bosnia, Ratko Mladic, supranumit Macelarul din Balcani, a fost condamnat miercuri la inchisoare pe viata de Tribunalul Penal International pentru fosta.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )