Libnet.ro
UNICEF

14:30

Robinho, condamnat la noua ani de inchisoare pentru viol in grup

Adevărul Adevărul,
Robinho, condamnat la noua ani de inchisoare pentru viol in grup

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat, joi, la noua ani de inchisoare, pentru ca a participat la un viol in grup, relateaza LEquipe. continuă pe Adevărul

Un fotbalist celebru a fost condamnat la noua ani de inchisoare pentru viol

Fotbalistul brazilian Robinho a fost condamnat joi la noua ani de inchisoare pentru viol. Potrivit prosport. ro, decizia nu este definitiva. Robinho a fost gasit vinovat pentru ca a hartuit sexual,.

Un condamnat la patru ani inchisoare pentru evaziune fiscala, prins la punctul de trecere a frontierei Vama Veche

Politistii de frontiera de la punctul de trecere a frontierei Vama-Veche au depistat si predat autoritatilor un barbat care era urmarit general, avand de executat o pedeapsa privativa de libertate de patru ani.

Noua ani de inchisoare pentru o fosta vedeta de la Real Madrid cu aproape 100 de prezente in nationala Braziliei (FOTO)

O sentinta soc zguduie fotbalul international. Fostul mare atacant de la Real Madrid, Manchester City sau AC Milan, Robinho, va ajunge dupa gratii. Fotbalistul brazilian a fost condamnat la 9 ani de.

Fostul primar al Ploiestiului, condamnat la trei ani de inchisoare pentru coruptie. Decizia este definitva

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat definitiv, marti, de inalta Curte de Casatie si Justitie la trei ani de inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care este.

Barbatul care si-a omorat matusa, o cunoscuta profesoara din Brasov, pentru a-i mosteni averea, a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare

Curtea de Apel Brasov a mentinut sentinta Tribunalului, iar Mircea Eduard Borzos a fost condamnat la 27 de ani de inchisoare. Sentinta este definitiva. Anul trecut, barbatul si-a strangulat matusa si i-a abandonat trupul pe Transfagarasan. Motivul crimei au fost banii, mai exact o vila si un teren din Bran evaluate la 300. 000 de euro.

SCANDAL SEXUAL la Beciul Domnesc: Seful Arestului iubeste o condamnata pentru viol

Scandal sexual la Arestul Central. intre seful Biroului de Drepturi si Evidenta si o detinuta condamnata pentru viol s-a infiripat o aventura amoroasa. Sefii din Politia Romana au luat f.

Popoviciu ramane cu pedeapsa de 7 ani inchisoare

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins vineri, ca neintemeiata, contestatia depusa de omul de afaceri Gabriel Puiu Popoviciu prin care acesta solicita anularea condamnarii de 7 ani inchisoare primita in dosarul Baneasa.

VIDEO Avocat iesean, condamnat la 5 ani si 8 luni de inchisoare pentru ca s-a urcat beat la volan si a provocat un accident cu doi morti si doi raniti

Avocatul iesean Ion Victor Axinte, care a comis in luna martie un accident soldat cu doi morti si doi raniti dupa ce a urcat baut la volan, a fost condamnat la cinci ani si opt luni de inchisoare, sentinta fiind definitiva, informeaza news. ro.

Iulian Badescu, fostul primar al Ploiestiului, a fost condamnat definitiv la trei ani de inchisoare cu suspendare. In prima instanta primise cu executare

Fostul primar al Ploiestiului Iulian Badescu a fost condamnat de Inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ) la trei ani inchisoare cu suspendare, intr-un dosar in care este acuzat de savarsirea unor fapte de coruptie, printre care si modul in care a fost finantata echipa de fotbal Petrolul Ploiesti, anunta Ziarul Incomod. Decizia de marti a ICCJ este definitiva. In prima instanta, Badescu a fost condamnat la trei ani inchisoare cu executare.

Primarul din Baia de Arama, condamnat la patru ani de puscarie pentru instigare la infractiunea de taiere de arbori din fondul forestier national

Primarul de la Baia de Arama, care a taiat ilegal o padure ca sa faca un patinoar si o partie de schi, a fost condamnat la patru ani de inchisoare cu executare. Edilul este acuzat de savarsirea infractiunii de instigare la infractiunea de taiere de arbori din fondul forestier national. Sentinta poate fi atacata in termen de 10 zile de la comunicare.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )