Libnet.ro
UNICEF

09:15

Omul de afaceri Urdareanu spune motivul pentru care l-a denuntat pe Ludovic Orban: Eram intr-o situatie limita

România Liberă România Liberă,
Omul de afaceri Urdareanu spune motivul pentru care l-a denuntat pe Ludovic Orban: Eram intr-o situatie limita

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, patronul UTI, explica motivul pentru care l-a denuntat pe fostul lider liberal Ludovic Orban. continuă pe România Liberă

Mi l-au saltat pe Teodosie, fratilor. Radu Banciu: Trimisul Domnului a luat mita ca asa l-a manat Cel de Sus. Un spagar pentru care nea Gigi ar putea intra in greva foamei (VIDEO)

Radu Banciu a comentat in editia de luni a emisiunii Lumea lui Banciu acuzatiile pentru care Prefericitul Arhiepiscop al Tomisului a fost plasat sub control judiciar. Inculpatul Teodosie.

Urdareanu, despre denuntul de la DNA: Riscul de a mi se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban

Omul de afaceri Tiberiu Urdareanu, detinatorul UTI, explica, intr-un interviu acordat Profit. ro, motivul pentru care l-a denuntat pe fostul lider liberal Ludovic Orban, spunand ca era intr-o situatie limita, iar riscul de a i se agrava situatia era mult mai mare decat acela de a spune cineva ca asta l-a dat in gat pe Orban.

Motivul incredibil pentru care un brazilian si-a tatuat cainele. Sustine ca e spre binele animalului

O fotografie cu un caine care avea cinci tatuaje pe corp a starnit numeroase controverse in mediul online. Mirror scrie ca proprietarul a fost acuzat de cruzime impotriva.

Erau fericiti ca vor deveni parinti, dar totul s-a terminat tragic! Motivul cutremurator pentru care acesti tineri s-au fotografiat cu bebelusul lor nascut mort si l-au aratat tuturor

O tanara din Marea Britanie a avut parte de o experienta trista, pe care nu o va uita niciodata. Angela Owens era gravida si a inceput sa aiba dureri foarte mari in zona abdomenului. Ea a ajuns astfel de urgenta la cel.

Donald Trump, Hillary Clinton si cele trei merdenele pentru care niciunul dintre ei nu a muncit! Poveste cu talc pe retelele de socializare in pragul alegerilor prezidentiale din SUA

In contextul in care miercuri seara va avea loc cea de-a treia dezbatere electorala intre candidatii presedintia SUA, un banc a devenit viral pe retelele de socializare. Gluma ii are ca.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )