Libnet.ro
UNICEF

11:00

Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor

Playtech Playtech,
Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor

Telefonul mobil a inceput sa ne schimbe vietile radical in urma cu aproape 20 de ani. Totusi, primul prototip dateaza din anii 70 si ii apartine lui Martin Cooper, pe vremea aceea manager general la Motorola Communications Systems Division. Telefonul mobil a fost vazut cu scepticism de oamenii obisnuiti. Cooper isi aminteste ca a testat [] Omul care a inventat mobilul crede ca iPhone 6s este plictisitor Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Omul care a scos la iveala spionajul NSA este acum pe Twitter

Edward Snowden, cunoscut pentru scandalul imens in care a fost implicat in trecut, are acum un cont pe Twitter. Nu a trecut decat o zi de cand Edward Snowden si-a creat un profil pe Twitter, insa acesta are deja nu mai putin de 902. 000 de paginicare ii urmaresc profilul. Pe langa numeroasele publicatii importante, printre [] Omul care a scos la iveala spionajul NSA este acum pe Twitter Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Un inventator despre care lumea a si uitat ca exista crede ca iPhone 6s e plictisitor

IPhone nu este, desigur, primul telefon al omenirii. Omul care a folosit primul telefon mobil crede insa ca iPhone 6s este prea putin interesant.

El este omul care a fost stapanul Google.com. Pentru cateva minute

Atunci cand vine vorba de domenii Web, Google. com este tatal lor; pentru cateva minute insa, saptamana aceasta, motorul de cautare a pierdut controlul asupra adresei Web in fata unui individ care a platit12$ pentru el.

Omul care a pacalit fiscul

Fotbalistul Javier Mascherano, international argentinian care activeaza la clubul de fotbal FC Barcelona, este acuzat de procuratura spaniola ca a eludat fiscul cu suma de 1,5 milioane euro, relateaza Reuters,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2148 seconds )