Libnet.ro
UNICEF

18:15

OMV: Guvernul roman vrea ca gazele din Marea Neagra sa fie conumate local, totul depinde de ...

România Liberă România Liberă,
OMV: Guvernul roman vrea ca gazele din Marea Neagra sa fie conumate local, totul depinde de ...

Guvernul roman doreste ca gazele pe care OMV le-ar putea extrage din Marea Neagra sa fie vandute in primul rand pe piata romaneasca, pentru a inlocui importurile, dar totul depinde de pret si de sistemul de taxare, spune un reprezentant al grupului austriac, citat de Mediafax. Statul roman vrea ca gazul din Marea Neagra sa fie vandut pe piata locala, dar depinde de pret. Daca pretul nu ne convine, nu dezvoltam zacamintele, a declarat miercuri directorul responsabil de explorare si productie . continuă pe România Liberă

OMV: Guvernul roman vrea ca gazele din Marea Neagra sa fie consumate local, totul depinde de ...

Guvernul roman doreste ca gazele pe care OMV le-ar putea extrage din Marea Neagra sa fie vandute in primul rand pe piata romaneasca, pentru a inlocui importurile, dar totul depinde de pret si de sistemul de taxare, spune un reprezentant al grupului austriac, citat de Mediafax. Statul roman vrea ca gazul din Marea Neagra sa fie vandut pe piata locala, dar depinde de pret. Daca pretul nu ne convine, nu dezvoltam zacamintele, a declarat miercuri directorul responsabil de explorare si productie .

Guvernul vrea ca gazele din Marea Neagra sa fie vandute pe piata romaneasca. Vezi ce raspuns da OMV

Guvernul roman doreste ca gazele pe care OMV le-ar putea extrage din Marea Neagra sa fie vandute pe piata romaneasca, pentru a inlocui importurile, scrie Mediafax. Grupul autriac nu a dat un raspuns clar, ci a.

OMV ofera detalii despre comoara din Marea Neagra

Grupul austriac OMV va continua anul viitor forarile in perimetrele de petrol si gaze din Marea Neagra, in incercarea de a gasi noi zacaminte de hidrocarburi, a declarat directorul responsabil de explorare si productie in companie, Jaap Huijskes,.

OMV: Vom vinde gazul din Marea Neagra pe piata locala in functie de pret si taxe

Gazele naturale din Marea Neagra vor fi comercializate de OMV pe piata din Romania daca pretul de vanzare si de sistemul de taxare vor fi avantajoase, a declarat miercuri Jaap Huijskes, membru al Boardului Executiv al companiei, responsabil pentru Explorare si Productie, la OMV European Media Summit, transmite Agerpres.

Resursele din Marea Neagra, cheia viitorului economiei Romaniei si Europei

Resursele de gaze si de petrol din Marea Neagra sunt foarte importante pentru economia Romaniei si a Uniunii Europene, considera Gerhard Roiss, presedintele si directorul general al OMV.

Exxon liciteaza lucrari de circa 100 milioane dolari in Marea Neagra

Exxonmobil Exploration and Production Romania a anuntat, pe SEAP, mai multe licitatii privind contractarea de lucrari specifice activitatii de explorare si exploatare a rezervelor de gaze si titei din Marea Neagra.

Guvernul roman va acorda companiei Pirelli un sprijin de 35 de milioane de euro. Italienii vor investi in Romania 105 milioane euro

Guvernul roman va acorda companiei Pirelli un ajutor in valoare de 35 de milioane de euro, bani destinati pentru cresterea productiei fabricii de anvelope de la Slatina. Potrivit planului de investitii Pirelli,.

Guvernul spaniol vrea sa acorde permis de rezidenta pentru orice straini care cumpara apartamente de minimum 160.000 euro in Spania

Secretarul de Stat pentru Comert din Spania, Jaime Garcia Legaz, a anuntat luni ca Guvernul spaniol vrea sa schimbe legea, astfel incat permisul de rezidenta sa poata fi acordat automat strainilor care ar achitiona un apartament in Spania de minimum 160. 000 euro si a declarat ca este o initiativa pentru pietele din Rusia si China, informeaza El Pais.

CFR Calatori vrea motorina din rezerva de stat, ca sa nu creasca pretul biletelor.

Ministerul Transporturilor intentioneaza sa scoata din rezerva de stat 20. 000 tone de motorina si 500 tone de combustibil lichid usor care sa fie furnizate CFR Calatori, cu titlu de imprumut, pentru a putea asigura transportul de persoane si pentru a evita cresterea costurilor in aceasta iarna, porivit Mediafax. Necesitatea adoptarii unor masuri pentru asigurarea transportului de persoane in conditii de iarna normala si extrema, pentru asigurarea functionarii sistemului de transport feroviar .

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )