Libnet.ro
UNICEF

09:15

OMV Petrom va distribui dividende de circa 850 milioane lei si planuieste investitii de 4,56 miliarde lei

Adevărul Adevărul,
OMV Petrom va distribui dividende de circa 850 milioane lei si planuieste investitii de 4,56 miliarde lei

Actionarii companiei petroliere OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, au hotarat miercuri distribuirea de dividende in valoare de circa 850 milioane lei pentru anul financiar 2016, dar si alocarea a 4,56 miliarde lei pentru investitii. continuă pe Adevărul

Distribuirea de dividende in valoare de circa 850 milioane lei pentru anul financiar 2016, aprobata

Adunarea Generala Ordinara a Actionarilor AGA) OMV Petrom a aprobat propunerea directoratului de a distribui dividende de 0,015 lei/actiune pentru anul financiar 2016. Valoarea totala a dividendelor de distribuit se ridica la circa 850 milioane lei, potrivit unui comunicat de presa trimis Redactiei.

OMV Petrom distribuie actionarilor dividende de 850 milioane lei din profitul pe 2016

Actionarii companiei petroliere OMV Petrom, controlata de grupul austriac OMV, au aprobat propunerea directoratului de a distribui dividende de 0,015 lei/actiune, ceea ce inseamna alocarea pentru actionari a 850 milioane lei, sau 82% din profitul net realizat anul trecut, potrivit unui comunicat transmis miercuri bursei.

Hotarari adoptate in cadrul AGA OMV Petrom: Investitii in crestere in 2017 si distribuirea de dividende pe 2016

OMV Petrom S. , cel mai mare producator de titei si gaze din sud-estul Europei, anunta hotararile adoptate in cadrul Adunarii Generale Ordinare a Actionarilor din data de 25 aprilie.

OMV Petrom a oprit centrala electrica de la Brazi din cauza unei defectiuni

OMV Petrom, cea mai mare companie petroliera din Romania, a anuntat miercuri ca a oprit centrala electrica de la Brazi, care functioneaza pe baza de gaze naturale, din cauza unei defectiuni la transformatorul turbinei cu abur.

Ministerul Finantelor a mai luat cu imprumut 120 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a vandut marti obligatiuni benchmark in valoare de 120 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, printr-o licitatie suplimentara la cea de luni, in care a plasat titluri de stat de 800 milioane lei, la un randament mediu in scadere la 1,48% pe an, arata datele publicate de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Afacere controversata: Marin Baicu, omul gruparii penale Besciu-Mutu, a primit un contract de 3,9 milioane lei de la CFR, desi este cercetat de DIICOT intr-un dosar de fraudare a Cailor Ferate Romane |DEZVALUIRE ROMANIA LIBERA

Acuzat de DIICOT ca face parte dintr-o grupare de crima organizata care a fraudat CFR, controversatul afacerist Marin Baicu tocmai a mai primit un contract de 3,9 milioane lei de la CFR. in acelasi dosar cu Baicu mai sunt cercetati Dan Besciu, un alt greu al afacerilor cu statul, dar si actualul primar de la 6, Gabriel Mutu.

Ministerul Finantelor a reusit sa ia cu imprumut 800 milioane lei pe doi ani

Ministerul Finantelor a reusit sa plaseze titluri de stat de 800 milioane lei scadente in 25 februarie 2019, la un randament mediu in scadere la 1,48% pe an, arata datele publicate luni de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Profit de 5,4 milioane lei, pentru SIF Banat Crisana

SIF1 Banat-Crisana a realizat un profit net de aproape 5,4 milioane lei, in primul trimestru din acest an, in crestere cu 26,5% comparativ cu perioada similara din 2016, se arata intr-un comunicat transmis Bursei de Valori Bucuresti BVB).

Dacia a depasit pentru prima oara pragul de 20 miliarde lei cifra de afaceri. Profitul a fost de 532 milioane lei

Automobile Dacia a avut anul trecut o cifra de afaceri de 20,2 miliarde lei, cu 8% mai mult decat in 2015, in timp ce proftul a urcat cu peste 15%, spre 532 milioane lei, arata datele financiare ale companiei. Productia a scazut anul trecut cu aproape 20. 000 de unitati, insa a crescut productia de sasiuri, motoare si vehicule CKD. Numarul de angajati a scazut cu 193 de persoane anul trecut, pana la 14.

Afara cu strainii din tara. Evaluatorii internationali ai proiectelor de cercetare, evacuati de guvernul PSD din proiecte de 873 milioane lei

Cercetarea romaneasca intra in autarhie, cercetatorii si profesorii din universitati straine fiind eliminati din tot mai multe zone relevante. Ministerul Cercetarii si institutia care finanteaza proiectele de cercetare UEFISCDI) instituie un embargo pentru evaluatori straini si impun utilizarea aproape exclusiva a evaluatorilor romani in proiectele de cercetare in valoare de 873 de milioane de lei. Si asta in conditiile in care practica globala si chiar legislatia romana arata ca evaluatorii internationali aduc prestigiu proiectelor de cercetare, multi cercetatori romani fiind la randul lor evaluatori pentru proiecte din strainatate. O lovitura de gratie care condamna Romania la inapoiere, spune psihologul Daniel David.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )