Libnet.ro
UNICEF

21:00

ONU: Aproape 2.600 de oameni au murit in criza din Ucraina

Adevărul Adevărul,
ONU: Aproape 2.600 de oameni au murit in criza din Ucraina

Oficialii NATO tin astazi o reuniune de urgenta pentru a discuta criza din estul Ucrainei. Rusia neaga ca ar fi trimis trupe in Ucraina, dar ONU anunta ca cel putin 2. 593 de oameni au fost ucisi in criza ucraineana din aprilie si pana acum. continuă pe Adevărul

Angela Merkel: Criza din Ucraina afecteaza economia Germaniei

Cancelarul german Angela Merkel a declarat ca economia Germaniei, cea mai mare din Europa, este afectata de criza din Ucraina, dupa ce s-a contractat cu 0,2% in al doilea trimestru, relateaza Reuters.

VIDEO Criza din Ucraina, discutata la Summit-ul de la Minsk. Vladimir Putin: Escaladarea militara nu va rezolva situatia/ Poroshenko doreste controale mai dure la granita cu Rusia

Vladimir Putin si Petro Porosneko si-au strans mainile in deschiderea summit-ului Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kahastan de la Minsk, unde se discuta criza din estul Ucrainei, prilej cu care, in premiera, participa trei comisari europeni - Catherine Ashton politica externa), Karel De Gucht comert) si Gunther Oettinger energie). Vladimir Putin a declarat ca rezolvarea crizei din Ucraina nu se poate realiza printr-o escaladare militara suplimentara sau fara dialog cu reprezentantii regiunilor rusofone.

Germania avertizeaza: Criza din Ucraina risca sa scape de sub control

Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier, a avertizat vineri ca situatia din Ucraina risca sa scape de sub control in cazul unei confruntari imediate intre trupe ruse si ucrainene, relateaza.

VIDEO Criza din Ucraina, discutata la Summit-ul de la Minsk. Petro Porosenko: Toate partile au sprijinit propunerile de incheiere a luptelor din estul Ucrainei / Putin: Rusia va sprijini procesul de pace

Vladimir Putin si Petro Porosneko si-au strans mainile in deschiderea summit-ului Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kahastan de la Minsk, unde se discuta criza din estul Ucrainei, prilej cu care, in premiera, participa trei comisari europeni - Catherine Ashton politica externa), Karel De Gucht comert) si Gunther Oettinger energie). UPDATEPresedintele ucrainean Porosenko a declarat ca toate partile, inclusiv Rusia, au sprijinit propunerile sale de a pune capat luptelor din estul Ucrainei.

UPDATE VIDEO Criza din Ucraina, discutata la Summit-ul de la Minsk. Intrevederea dintre Putin si Porosenko s-a incheiat dupa aproximativ doua ore de discutii/ Porosenko a calificat negocierile de la Minsk drept dificile si complicate

Vladimir Putin si Petro Porosneko si-au strans mainile in deschiderea summit-ului Uniunii Vamale Rusia-Belarus-Kahastan de la Minsk, unde se discuta criza din estul Ucrainei, prilej cu care, in premiera, participa trei comisari europeni - Catherine Ashton politica externa), Karel De Gucht comert) si Gunther Oettinger energie). UPDATE Ora 01. 00 Presedintele ucrainean Porosenko a a calificat negocierile de la Minsk drept dificile si complicate. Potrivit Itar-Tass, presedintii Ucrainei si Rusiei ar fi ajuns la un acord cu privire la consultari intre serviciile de frontiera ale celor doua state. Ora 00. 30 Intrevederea dintre Putin si Porosenko s-a incheiat dupa aproximativ doua ore de discutii AFP si Mediafax).

Criza din Ucraina: O coloana de 100 de blindate si lansatoare de rachete rusesti inainteaza in sud-estul tarii/ Kievul anunta ca trupele rusesti si-au instalat un cartier general in regiunea Donetsk/ Rusia: Cel de al doilea convoi umanitar rus trimis in

Armata ucraneana a anuntat miercuri ca o coloana de blindate rusesti inainta in partea de sud-est a Ucrainei, unde s-a deschis un nou front luni. Avem informatii cu privire la inaintarea unei coloane alcatuite din 100 de vehicule, inclusiv tancuri, blindate, lansatoare multiple de rachete de tip Grad pe drumul catre Starobeseve-Telmanove, a precizat centrul de presa al Statului Major al operatiunii ucrainene in estul tarii, intr-un comunicat. ----------------Joi, ora 02. 30 Convorbire Angela Merkel - Vladimir Putin: Cancelarul german a cerut sa se faca lumina asupra prezentei armatei ruse in Ucraina ora 00. 30 Un sistem de rachete antiaerian rus de tip Pantir S1, numit si SA-22, a fost detectat in regiunea de est a Ucrainei, aflata sub controlul separatistilor prorusi, a anuntat miercuri un diplomat al NATO, citat de AFPOra 23:00O scoala din Donetsk a luat foc dupa ce a fost lovita de obuze de artilerie, in sud-vestul orasului controlat de separatistii pro-rusi.

Vladimir Putin: Criza din Ucraina nu poate fi rezolvata prin escaladarea utilizarii fortei

Criza ucraineana nu poate fi rezolvata prin escaladarea utilizarii fortei sau fara lansarea unui dialog pentru pace cu regiunile estice ale Ucrainei, a declarat, marti, Vladimir Putin la Minsk, relateaza.

Criza din Ucraina: Kievul sustine ca a distrus convoiul de blindate care a trecut frontiera dinspre Rusia. / Casa Alba denunta o escaladare semnificativa a conflictului

Majoritatea vehiculelor blindate din convoiul care a trecut luni frontiera dinspre Rusia in sudul Ucrainei au fost distruse de artileria si aviatia militara ucraineana, a anuntat serviciul de presa al armatei, citat de agentia Ukrinform, potrivit Mediafax. Intre timp, Moscova califica drept razboi informational afirmatiile presei occidentale cu privire la prezenta unor trupe rusesti in Ucraina, a declarat luni ministrul rus de Externe, Serghei Lavrov, citat de RIA Novosti. Serviciul ucrainean de securitate SBU) a anuntat luni ca a retinut in estul Ucrainei zece parasutisti militari rusi, care erau inarmati. Casa Alba a afirmat, luni seara, dupa ce Kievul a anuntat ca a retinut militari rusi pe teritoriul sau, ca Incursiunile militare ale Rusiei pe teritoriul Ucrainei constituie o escaladare semnificativa a conflictului din aceasta tara.

ONU: 2.600 de persoane, ucise in conflictul din Ucraina. Cum au decurs cele cinci luni de revolta prorusa

Aproape 2. 600 de persoane au fost ucise de la jumatatea lui aprilie in conflictul din estul Ucrainei, a anuntat vineri ONU intr-un raport, acest bilant crescand pe fondul luptelor din zonele dens.

Ambasadorul Statelor Unite la ONU: Rusia sa inceteze minciunile si alimentarea conflictului din Ucraina

Ambasadorul Statelor Unite la ONU, Samantha Power, a afirmat, joi, in cadrul Consiliului de Securitate al Natiunilor Unite, ca Rusia trebuie sa inceteze minciunile si operatiunile de alimentare a conflictului.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2085 seconds )