Libnet.ro
UNICEF

21:15

ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola

România Liberă România Liberă,
ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola

Natiunile Unite au cerut marti la Geneva aproape un miliard de dolari 773 milioane de euro) pentru a lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, aproape dublul fondurilor deja solicitate, relateaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Organizatia Natiunilor Unite cere un miliard de dolari pentru lupta impotriva Ebola

Organizatia Natiunilor Unite a cerut marti apoximativ un miliard de dolari pentru a lupta impotriva virusului Ebola in Africa de Vest, aproape dublu fata de fondurile solicitate in urma cu o luna de zile, scrie AFP. ONU are nevoie de un miliard de dolari, a declarat coordonatorul ONU pentru virusul Ebola, Dr David Nabarro. Este o provocare financiara uriasa, a recunoscut responsabilul pentru operatiunile umanitare, Valerie Amos.

ONU cere un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola, aproape dublul fondurilor deja solicitate in acest scop

Seful operatiunilor umanitare ale ONU, Valerie Amos, a declarat, marti, la Geneva, ca Natiunile Unite au nevoie de un miliard de dolari pentru a lupta impotriva Ebola in Africa de Vest, aproape dublul fondurilor.

Fundatia lui Bill Gates doneaza 50 de milioane de dolari pentru lupta contra epidemiei Ebola

Fundatia BillMelinda Gates va dona 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola, care a ucis deja peste 2 mii de persoane in Vestul Africii, informeaza businessinsider. com. Aceasta este cea mai.

ONU: SUA vrea o rezolutie privind mobilizarea impotriva Ebola

Statele Unite au prezentat marti celor 14 parteneri din cadrul Consiliului de Securitate al ONU un proiect de rezolutie destinat mobilizarii guvernelor contra raspandirii ingrijoratoare a epidemiei de Ebola.

Presedintele american Barack Obama planuieste sa trimita 3.000 de trupe in Liberia pentru a ajuta in lupta impotriva virusului Ebola

Oficiali americani informeaza ca presedintele Barack Obama urmeaza sa anunte trimiterea a 3. 000 de trupe in Liberia pentru a ajuta in lupta impotriva epidemiei de Ebola, scrie BBC News. Din primele informatii,.

Lupta impotriva virsului Ebola. SUA trimit 3.000 de militari in Africa de Vest

SUA trimite 3. 000 de militari americani in Africa de Vest pentru a participa la lupta impotriva virusului Ebola, a anuntat presedintele Barack Obama, potrivit AFP. Eforturile americane se vor concentra pe Liberia,.

Barack Obama solicita Congresului alocarea a 88 milioane de dolari pentru combaterea Ebola in Africa

Presedintele american Barack Obama va cere Congresului alocarea a 88 de milioane de dolari pentru a combate raspandirea virusului Ebola in Africa de Vest, informeaza AFP, citata de Agerpres. Planul de actiune va.

Fundatia BillMelinda Gates va dona 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola

50 de milioane de dolari doneaza fundatia BillMelinda Gates pentru combaterea epidemiei de Ebola, care a ucis deja peste 2 mii de persoane in Vestul Africii, informeaza businessinsider. com, conform B1TV.

IRANUL spune NU unei colaborari in lupta impotriva Statului Islamic

Inca din primele zile ale ofesivei jihadistilor, Statele Unite, prin intermediul ambasadorului lor in Irak, au cerut o cooperare impotriva Statului Islamic. Am refuzat deoarece au mainile patate, a declarat ayatollahul Khamenei la iesirea din spitalul in care a fost operat de prostata. Secretarul de Stat american John Kerry a cerut, de asemenea, personal acest lucru omologului sau iranian, Mohammad Javad Zarif, dar a fost refuzat, a adaugat numarul unu iranian.

Ce poate sa faca o aplicatie de 1.000 de dolari pentru iPhone?

Zilele trecute a aparut in App Store prima aplicatie de iPhone cu pretul de 1. 000 de dolari. Aceasta poarta numele de Vizzywig 4K si singurul lucru pe care il face e sa filmeze 4K. Cele mai multe aplicatii din orice magazin virtual sunt gratuite. Pe locul doi vin aplicatiile care se incadreaza in valoarea simbolica de 1 dolar. Orice utilitar sau joc care depaseste aceasta valoare trebuie sa faca ceva foarte deosebit pentru a-si justifica pretul. Plecand de la aceasta [].

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )