Libnet.ro
UNICEF

18:15

Fundatia BillMelinda Gates va dona 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola

România Liberă România Liberă,
Fundatia BillMelinda Gates va dona 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola

50 de milioane de dolari doneaza fundatia BillMelinda Gates pentru combaterea epidemiei de Ebola, care a ucis deja peste 2 mii de persoane in Vestul Africii, informeaza businessinsider. com, conform B1TV. continuă pe România Liberă

Fundatia lui Bill Gates doneaza 50 de milioane de dolari pentru lupta contra epidemiei Ebola

Fundatia BillMelinda Gates va dona 50 de milioane de dolari pentru combaterea epidemiei de Ebola, care a ucis deja peste 2 mii de persoane in Vestul Africii, informeaza businessinsider. com. Aceasta este cea mai.

HP a fost amendat cu 58,7 milioane dolari pentru ca a mituit autoritati ruse

Grupul american Hewlett-Packard a primit o amenda de 58,7 milioane de dolari pentru ca a mituit autoritatile din Rusia, in 2003, pentru a obtine un contract, informeaza Ria Novosti. Reprezentantii HP au.

Compania HP, amendata cu 58 de milioane de dolari pentru mituirea unor responsabili rusi

Un judecator american a condamnat grupul informatic Hewlett-Packard HP) la plata unei amenzi de 58 de milioane de dolari pentru ca a oferit mita unor oficiali rusi ca sa castige un contract cu Ministerul rus de Justitie.

HP a fost amendata cu 58 de milioane de dolari pentru mituirea unor oficiali rusi

Un judecator american a condamnat ieri grupul informatic Hewlett-Packard HP) la plata unei amenzi de 58 de milioane de dolari pentru ca a oferit mita unor oficiali rusi cu scopul de a castiga un contract cu Ministerul rus de Justitie, relateaza AFP.

Judetele Harghita, Covasna si Bistrita au primit 75 milioane lei pentru modernizarea scolilor si a infrastructurii

Judetele Harghita, Covasna si Bistrita-Nasaud au primit fonduri de 75 de milioane lei pentru modernizarea scolilor si a infrastructurii. Pentru Harghita si Covasna, Victor Ponta a predat o noua.

ONG . 9,7 milioane euro pentru societatea civila

Organizatiile neguvernamentale din Romania pot realiza programe de 9,7 milioane de euro daca acceseaza cea de-a doua sesiune de finantare deschisa de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile FDSC) prin Fondul ONG.

KMG International, imprumut de 200 mil. dolari pentru refinantarea unor credite

Compania KMG International , fosta The Rompetrol Group, a semnat la finalul lunii august o finalitate de credit de 200 de milioane de dolari, de la mai multe banci, pentru refinantarea unor credite si sustinerea activitatii operationale.

Firma cu care Culita Tarata a castigat 50 milioane de euro a dat faliment

TCE 3 Brazi a lucrat in arenda, pana in urma cu doi ani, o suprafata de 57. 000 de hectare de teren din Insula Mare a Brailei, fiind cel mai mare beneficiar al Agentiei Domeniilor Statului ADS). in prezent, firma figureaza in arhivele ADS cu un debit de 99 de milioane de lei peste 22 milioane de euro), suma provenita din resturi de plata la arenda in anii 2002-2007, la care se adauga penalitatile aferente.

Dealerii BMW din Romania fac investitii totale de doua milioane euro pentru modernizarea service-urilor

BMW implementeaza in Romania BMW Advanced Body Repair, prin investitii totale ale dealerilor care se ridica la doua milioane euro. Programul BMW Advanced Body Repair presupune noi echipamente si tehnici de reparare a masinilor, mai rapid, la preturi mai reduse si pastrand standardele inalte ale producatorului auto german.

Harghita, Covasna si Bistrita Nasaud au primit fonduri de 75 de milioane lei pentru modernizarea infrastructurii

Premierul Victor Ponta si viceprim-ministrului Liviu Dragnea, ministrul dezvoltarii regionale si administratiei publice, au participat astazi, in judetul Harghita, la predarea unui nou lot de microbuze scolare, precum si la semnarea unor contracte de finantare pentru o serie de proiecte ce vor fi realizate prin Programul Operational Regional cu circa 75 milioane lei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )