Libnet.ro
UNICEF

01:06

ONU a condamnat in termenii cei mai fermi atacul din Ucraina, in urma caruia au murit 13 oameni

Antena3 Antena3,
ONU a condamnat in termenii cei mai fermi atacul din Ucraina, in urma caruia au murit 13 oameni

Consiliul de Securitate al ONU a condamnat in termenii cei mai fermi, joi, bombardarea unui troleibuz la Donetk, in estul Ucrainei, un atac soldat cu cel putin 13 morti, relateaza AFP. intr-o declaratie. continuă pe Antena3

Simona Halep, locul al treilea intre cei mai buni sportivi din Balcani in 2014

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul trei mondial, s-a clasat pe locul al treilea in clasamentul celor mai buni sportivi din Balcani in anul 2014, ancheta realizata de agentia bulgara BTA. Simona.

CEI MAI PUTERNICI oameni din lume se reunesc la Davos

Zeci de sefi de state si 2. 500 de lideri de afaceri se reunesc de marti seara pentru a 45-a editie a Forumului Economic Mondial de la Davos, pentru cinci zile de seminarii si discursuri, intr-un moment in care.

Vicepresedintele Comisiei Europene: Cei mai multi membri ai comunitatii evreiesti nu sunt siguri ca au un viitor in Europa din cauza antisemitismului

Actele antisemite ii vor face pe cei mai multi evrei din Europa sa emigreze, avertizeaza vicepresedintele Comisiei Europene Frans Timmermans, subliniind ca aceasta problema este la fel de imporata precum.

Gael Monfils, unul dintre cei mai spectaculosi jucatori ATP: Noile lovituri inventate in timpul meciului cu Lucas Pouille l-au condus la victorie (VIDEO)

Gael Monfils, considerat unul dintre cei mai spectaculosi jucatori din circuitul ATP, a inventat noi lovituri in meciul disputat cu Lucas Pouille care l-au condus la victorie. Monfils, locul 19 ATP, a reusit sa.

Descinderi la cei mai periculosi hoti din judetul Calarasi. 29 de perchezitii la suspecti de jafuri si talharii

Zeci d elocuinte au fost scotocite marti dimineata, cand nici nu se crapase de ziua. Sute de politisti din 3 judete sunt pe urmele mai multor hoti, suspectati si de comiterea unor fapte cu violenta: jafuri, talharii si chiar tentative de omor.

Descinderi la cei mai periculosi hoti din judetul Calarasi, la Sohatu. 29 de perchezitii la suspecti de jafuri si talharii

Zeci d elocuinte au fost scotocite marti dimineata, cand nici nu se crapase de ziua. Sute de politisti din 3 judete sunt pe urmele mai multor hoti, suspectati si de comiterea unor fapte cu violenta: jafuri, talharii si chiar tentative de omor.

Business B1 la zi: Directorii de companii din Romania, printre cei mai optimisti in legatura cu evolutia afacerilor (VIDEO)

Directorii generali din Romania sunt printre cei mai optimisti in privinta evolutia afacerilor pe care le conduc, 44% dintre acestia fiind foarte increzatori in perspectivele de crestere ale companiilor in .

Primaria Timisoara ataca in instanta documentul prin care cei mai bogati banateni au devenit proprietari pe un teren ultracentral

O firma a fratilor Emil si Marius Cristescu, cei mai bogati banateni, potrivit topului Forbes, a devenit proprietari pe un teren de peste 3. 000 de metri patrati in centrul Timisoarei printr-o decizie a Ministerului Economiei pe care primarul Nicolae Robu o considera abuziva. Drept urmare, documentul prin care Bega Turism a devenit proprietara va fi contestat in instanta.

Cei mai bogati 1% dintre oameni vor depasi jumatate din averea globala

Cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala decat restul de 99% anul viitor, se arata intr-un raport al organizatiei Oxfam, publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

Euro a scazut la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani fata de dolar

Euro s-a depreciat, vineri, fata de dolar, ajungand la cel mai redus nivel din ultimii 11 ani, relateaza Bloomberg. Aceasta depreciere este cauzata de temerile legate de alegerile din Grecia si dupa ce Banca.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2088 seconds )