Libnet.ro
UNICEF

00:07

Cei mai bogati 1% dintre oameni vor depasi jumatate din averea globala

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Cei mai bogati 1% dintre oameni vor depasi jumatate din averea globala

Cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala decat restul de 99% anul viitor, se arata intr-un raport al organizatiei Oxfam, publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, relateaza Bloomberg, conform Mediafax. continuă pe Ziarul Bursa

Cum vor fi impartiti banii intre saraci si bogati: 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala decat restul

Cea mai mare parte din averea globala va fi detinuta de cei mai bogati 1% dintre oameni, care vor avea mai mult decat restul de 99% anul viitor, potrivit unui raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic.

Primaria Timisoara ataca in instanta documentul prin care cei mai bogati banateni au devenit proprietari pe un teren ultracentral

O firma a fratilor Emil si Marius Cristescu, cei mai bogati banateni, potrivit topului Forbes, a devenit proprietari pe un teren de peste 3. 000 de metri patrati in centrul Timisoarei printr-o decizie a Ministerului Economiei pe care primarul Nicolae Robu o considera abuziva. Drept urmare, documentul prin care Bega Turism a devenit proprietara va fi contestat in instanta.

Mircea Lucescu revine in TOP 300 cei mai bogati romani. Ce avere are antrenorul lui Sahtior

Mircea Lucescu a revenit in topul celor mai bogati 300 de romani, dupa ce a mai figurat in acest clasament si in 2010. Averea antrenorului echipei ucrainene Sahtior Donetk a crescut constant in ultimii ani.

Nivelul inegalitatii globale este uimitor. Averile celor mai bogati oameni din lume vor depasi 50% din averea globala

Un raport al organizatiei Oxfam publicat inainte de intalnirea anuala a Forumului Economic Mondial de la Davos, Elvetia, arata ca cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala.

Aritmetica bogatiei: cand 1 e mai mare decat 99

Se va intampla in 2016, anul in care cei mai bogati 1% dintre oameni vor ajunge sa detina o parte mai mare din averea globala decat restul de 99%, scrie Adevarul Financiar.

Gael Monfils, unul dintre cei mai spectaculosi jucatori ATP: Noile lovituri inventate in timpul meciului cu Lucas Pouille l-au condus la victorie (VIDEO)

Gael Monfils, considerat unul dintre cei mai spectaculosi jucatori din circuitul ATP, a inventat noi lovituri in meciul disputat cu Lucas Pouille care l-au condus la victorie. Monfils, locul 19 ATP, a reusit sa.

Parlamentul, mai sarac cu 28 de alesi: Cei mai multi sunt la puscarie (VIDEO)

Parlamentul nostru este mai sarac cu 28 de alesi, 17 deputati si 11 senatori, la doi ani de la inceperea actualei legislaturi. Cei mai multi dintre ei au fost condamnati si, ulterior, arestati, altii au fost.

Francezii, cei mai numerosi straini luati in evidenta de Serviciul pentru Imigrari Cluj in 2014

Serviciul pentru Imigrari Cluj are in evidenta 6171 cetateni Non-UE si cetateni ai statelor membre ale Uniunii Europene, Spatiului Economic European si Confederatiei Elvetiene. Cei mai multi cetateni straini inregistrati in evidenta anul acesta provin din Franta 857.

Surpriza Blizzard pentru cei mai vechi jucatori de World of Warcraft

Pentru a sarbatorizece ani de World of Warcraft, cei de la Blizzard au decis sa-si recompenseze cei mai fideli abonati la popularul MMORPG. intr-o perioada in care amatorii de jocuri online pot pierde timpul jucandu-se un amalgam de MMORPG-uri gratuite, Blizzard continua sa castige sume fabuloase de bani si sa lanseze actualizari la World of [].

1% din populatie detine 50% din averea globala

Cei mai bogati 1% dintre oameni vor detine o parte mai mare din averea globala decat restul de 99% anul viitor, se arata intr-un raport al organizatiei Oxfam relateaza Bloomberg, conform Mediafax.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )