Libnet.ro
UNICEF

07:00

Opel a implinit 150 de ani de existenta. Cel putin 100 de ani de prezenta in Romania

Auto Ro Auto Ro,
Opel a implinit 150 de ani de existenta. Cel putin 100 de ani de prezenta in Romania

Fabrica Opel de la Russelsheim a sarbatorit 150 de ani de la infiintarea companiei. Aflat in apropiere de Frankfurt, orasul este locul unde Adam Opel a pus bazele fabricii sale de masini de cusut in 1862, si unde si astazi organizatia isi are sediul central. Fabrica Adam Opel AG din Russelsheim construieste modelele Insignia. continuă pe Auto Ro

O explozie puternica a avut loc in estul Turciei: Cel putin sapte persoane au fost ucise

O explozie puternica a avut loc, marti dupa-amiaza, in orasul turc Tunceli, scrie BBC. Potrivit unor surse media din tara, cel putin sapte persoane au murit. Potrivit Reuters, cinci soldati au fost ucisi.

Tragedie la 7.000 de metri deasupra nivelului marii. O avalansa uriasa a inghitit cel putin 11 persoane, iar alti 38 de oameni sunt disparuti

Tragedie pe unul dintre cei mai inalti munti ai lumii! Cel putin 11 persoane si-au pierdut viata si alti 38 sunt si la acest moment disparuti, in urma unei avalanse puternice de pe muntele Manaslu din.

Siria. Cel putin 11 soldati au fost ucisi in violentele de sambata din zona Alep

Cel putin 11 soldati sirieni au fost ucisi sambata in violentele din zona Alep, potrivit Observatorului Sirian pentru Drepturile Omului, transmite AFP. De asemenea, cel putin cinci rebeli si-au pierdut viata.

Explozie in estul Turciei: Cel putin sapte militari au fost ucisi

Cel putin sapte militari au murit intr-o explozie puternica produsa marti dupa-amiaza in orasul turc Tunceli, situat in extremitatea estica a tarii, informeaza postul RT, pe site-ul propriu, citat de.

Sinele de tramvei sunt pericol public. Cel putin 30% din calea de rulare a tramvaielor este distrusa

Pietonii si soferii bucuresteni sunt in pericol, Sinele de tramvai pot oricand sa-i ucida. Cel putin 30% din calea de rulare a tramvaielor este distrusa, iar acest lucru este recunoscut si de conducerea.

Un tir romanesc a fost lovit de un tren , in Italia. O persoana a murit si cel putin 10 au fost ranite

O persoana a murit si cel putin zece au fost ranite dupa ce un tir inmatriculat in Romania a fost lovit de un tren, in sudul Italiei. in urma impactului, trenul a deraiat si mai multe persoane aflate la bord.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2179 seconds )