Libnet.ro
UNICEF

01:05

Opel lanseaza Insignia facelift anul acesta

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Opel lanseaza Insignia facelift anul acesta

Opel Insignia, urmasul modelului de clasa medie Vectra, lansat in decembrie 2008 in Romania, primeste anul acesta un facelift, noi motorizari si un nou sistem infotainment. continuă pe Wall-Street Ro

Opel lanseaza anul acesta Insignia facelift

Opel Insignia, urmasul modelului de clasa medie Vectra, lansat in decembrie 2008 in Romania, primeste anul acesta un facelift, noi motorizari si un nou sistem infotainment.

Copiii au facut 14.000 de lei din vanzarea jucariilor. Editia Targului de Jucarii de anul acesta, un succes

Aproximativ 300 de copii s-au strans in Parcul Herastrau cu ocazia Targului de Jucarii de anul acesta, care s-a bucurat de un real succes. Copiii s-au intrecut in promovarea jucariilor cu inventivitate si spirit de comercianti. Evenimentul a generat incasari de peste 14. 000 de lei.

FOTOGALERIE Opel lanseaza in toamna o versiune restilizata a Insignia

Opel a anuntat ca lanseaza in toamna, la Salonul Auto de la Frankfurt 12-22 septembrie), o versiune restilizata a modelului Insignia varful de gama al marcii auto germane. Este pentru prima data din 2008 anul lansarii) incoace cand Insignia primeste imbunatiri atat de mari si retusuri estetice, avand acum un nou sistem multimedia si motorizari noi si optimizate.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2119 seconds )