Libnet.ro
UNICEF

09:15

US Open 2015: Irina Begu si Raluca Olaru, calificate in optimile probei de dublu

Adevărul Adevărul,
US Open 2015: Irina Begu si Raluca Olaru, calificate in optimile probei de dublu

Perechea de tenis formata din romancele Irina Begu si Raluca Olaru s-a calificat, vineri, in optimile de finala ale probei de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului. continuă pe Adevărul

Irina Begu si Raluca Olaru, in optimile probei feminine de dublu la US Open

Jucatoarele Irina Begu si Raluca Olaru s-au calificat, vineri, in optimile de finala ale turneului de Mare Slem de la New York.

Irina Begu si Raluca Olaru, optimiste dupa calificarea in optimi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu si Raluca-Ioana Olaru au declarat, vineri, dupa ce au acces in optimi la dublu feminin la US Open, ca sunt increzatoare in sansele lor la ultimul Grand Slam al anului,.

US Open 2015. Florin Mergea, calificat in optimile probei de dublu masculin

Perechea formata din Florin Mergea/Rohan Bopanna Romania/India), cap de serie numarul 6, s-a calificat, sambata, in optimile de finala ale probei de dublu masculin de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului.

LIVE TEXT Simona Halep - Katerina Bondarenko: ora 20.00. Adversara noua pentru romanca in turul doi, la US OPEN 2015

Simona Halep, cap de serie 2, o intalneste, joi, in turul al doilea, la US Open, pe Katerina Bondarenko, 104 WTA, venita din calificari. Halep se va duela pentru prima data in cariera cu sportiva ucraineana.

US Open 2015. Simona Halep o va intalni pe Shelby Rogers in turul al treilea

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA, va evolua in turul al treilea al US Open cu americanca Shelby Rogers, locul 154 WTA, venita din calificari, care a invins-o, joi, cu scorul de 6-4, 6-4, pe japoneza Kurumi Nara, locul 82 WTA, in mansa secunda a competitiei, dupa o ora si 36 de minute de joc.

US Open 2015. Halep: Nu am jucat cel mai bun tenis al meu, dar a fost suficient ca sa castig

Jucatoarea Simona Halep a declarat, joi, dupa ce a invins-o pe ucraineanca Katerina Bondarenko, ca nu a practicat cel mai bun tenis al ei, dar evolutia a fost suficienta pentru a obtine calificarea in turul al treilea al US Open.

Niculescu, Dulgheru, Begu, Olaru, Perianu, Mergea si Daescu joaca azi la US Open. Cand sunt programate partidele

Monica Niculescu, Alexandra Dulgheru, Irina-Camelia Begu, Raluca Olaru, Anda Perianu, Florin Mergea si Andrei Daescu vor evolua, miercuri, in probele de dublu de la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, conform programului anuntat de organizatori.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2251 seconds )