Libnet.ro
UNICEF

08:15

US Open: Begu si Dulgheru, pe urmele Simonei Halep

România Liberă România Liberă,
US Open: Begu si Dulgheru, pe urmele Simonei Halep

Irina Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slem al anului. continuă pe România Liberă

Irina-Camelia Begu si Alexandra Dulgheru s-au calificat in turul doi la US Open

Jucatoarele de tenis Irina-Camelia Begu, locul 61 WTA, si Alexandra Dulgheru, pozitia 95 in ierarhia mondiala, s-au calificat, luni, in turul doi la US Open, ultimul turneu de Grand Slam al anului, informeaza .

Victor Ponta, criticat de presa britanica pentru ca s-a folosit de imaginea Simonei Halep pentru a strange like-uri pe Facebook

Premierul Victor Ponta a fost criticat in publicatia britanica Daily Star dupa ce, pe 8 august, a incercat sa profite de imaginea Simonei Halep care tocmai isi lansase pagina oficiala pe Facebook pentru a strange like-uri pentru propria pagina.

Presa internationala, despre victoria Simonei Halep in primul tur US Open

Simona Halep 2 WTA) a trecut de cel dintai tur de la US Open, dupa ce a invins-o, luni, pe americanca Danielle Collins fara loc WTA), scor 2-6, 7-5, 6-1.

Cine e Jane 268;epelova, urmatoarea adversara a Simonei Halep

Simona Halep 2 WTA) se va duela, in turul doi US Open, cu slovaca Jane 268;epelova 65 WTA). Meciul va avea loc, cel mai probabil, joi, fiind o premiera intalnirea celor doua.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )