Libnet.ro
UNICEF

09:15

Opera Comica pentru Copii prezinta cele mai indragite spectacole in cadrul stagiunii culturale la Grand Cinema More din Baneasa

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Opera Comica pentru Copii prezinta cele mai indragite spectacole in cadrul stagiunii culturale la Grand Cinema More din Baneasa

Din prima duminica a lunii octombrie, Primaria Capitalei, prin Opera Comica pentru Copii OCC) prezinta o varietate de spectacole in cadrul stagiunii culturale de la Grand Cinema More din Baneasa Shopping City. Astfel, in program, alaturi de filme, copiii si parintii vor putea urmari cele mai iubite si apreciate spectacole ale Operei Comice pentru . continuă pe Ceaşca de Cultură

Veste teribila pentru una dintre cele mai indragite vedete Antena 1: Din pacate, celebrul Nea Marin...

Celebrul Nea Marin a fost protagonistul unor momente foarte tensionate in emisiunea Poftiti la Nea Marin. intr-una dintre editiile noului sezon, acesta s-a enervat foarte tare pe Liviu Varciu, pe care .

Cele mai periculoase locuri pentru a face un selfie

Un studiu a aratat care sunt cele mai periculoase locuri pentru a face un selfie, bazandu-se pe numarul mare de persoane care au suferit accidentari grave sau si-au pierdut viata. Asa ca in unele cazuri e bine sa va ganditi de doua ori inainte de a folosi telefonul mobil pentru a imortaliza momentul.

Satul unde niciun localnic nu a venit la Referendum este faimos pentru biserica decorata cu cele mai deocheate picturi

Singura sectie de votare la Referendum in care nu s-a prezentat niciun votant pana duminica dupa-amiaza se afla in satul Almas Saliste, celebru pentru picturile deocheate ale bisericii sale.

Cand va fi golit Lacul Colibita, una dintre cele mai populare destinatii turistice din Romania. Operatiunea va dura 7 luni

Lacul Colibita este in centrul unuia dintre cele mai mari proiecte de reabilitare din Transilvania. 27 de milioane de euro va costa prelungirea vietii barajului cu inca 100 de ani. Golirea lacului se poate desfasura doar in perioada septembrie-martie, pentru a proteja bio-diversitatea si pestii.

Cele mai temute superstitii despre bani. Ai grija cum ii pastrezi

Iata cateva dintre cele mai temute superstitii despre bani, de care multi se feresc si azi. Daca ai norocul sa castigi bani la vreun joc de noroc, daruieste o parte din ei unei persoane aflate in mare nevo.

Review George Butunoiu: Unul dintre cele mai asteptate restaurante din Bucuresti

In ianuarie s-a deschis AV8, ultimul restaurant din ansamblul Aviatorilor 8, de la Piata Victoriei. Era si cel mai asteptat din seria de restaurante de acolo, si unul dintre cele mai asteptate de pe piata Bucurestiului, fiindca se stia de mult ca se va.

CELE MAI TARI BANCURI CU BLONDE: Copilul

Se intalnesc doua blonde, prietene din copilarie, care nu se mai vazusera de foarte mult timp. - Am auzit ca esti casatorita, ca ai cinci copii, e adevarat? intreaba prima. - Da, asa este.

Satul unde niciun localnic nu a venit la Referendum este faimos pentru biserica sa, cu cele mai deocheate picturi

Singura sectie de votare la Referendum in care nu s-a prezentat niciun votant pana duminica dupa-amiaza se afla in satul Almas Saliste, celebru pentru picturile deocheate ale bisericii sale.

CELE MAI TARI BANCURI CU ALINUTA: Acul

-De ce plangi, copila mea?o intreaba un batran pe Alinutza. -Pentru ca am inghitit un ac! -Pentru atata nu merita sa plagi!Poftim, iti dau altul! .

CELE MAI TARI BANCURI CU OLTENI: Obiceiuri

Un oltean, dupa vreo 4 ani de lucru in Italia se intoarce in patria-mama. intr-o seara se duce in vizita la un cumatru in alta zona a tarii. A luat o sticla de Martini si niste banane pentru fiul.

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )