Libnet.ro
UNICEF

06:30

Operatiune de salvare in cazul unui copil de sase ani. A fost gasit in stop cardio-respirator intr-un parau

Antena3 Antena3,
Operatiune de salvare in cazul unui copil de sase ani. A fost gasit in stop cardio-respirator intr-un parau

Un copil in varsta de sase ani, care se pierduse de mama lui, a fost gasit in paraul Valea Veseudului, el fiind in stop cardio-respirator, potrivit Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta. continuă pe Antena3

Brasov: Copil de sase ani din Rsnov, gasit decedat n albia rului Ghimbasel

Un copil in varsta de sase ani din orasul Rasnov a fost gasit decedat, in cursul noptii de luni spre marti, in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metri de domiciliu, a informat purtatorul de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean IPJ) Brasov, Gabriela Dinu, citata de Agerpres.

Copil de sase ani, gasit mort in albia unui rau din judetul Brasov

Un copil in varsta de sase ani din orasul Rasnov a fost gasit decedat, in cursul noptii de luni spre marti, in albia raului Ghimbasel, la o distanta de 300 de metri de domiciliu, a informat purtatorul.

Avocatul din oficiu al criminalului de la Brasov: inca de acum sase ani a inceput sa aiba ganduri serioase de sinucidere

Florin Mircea Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a fost arestat miercuri, 28 martie, pentru 30 de zile si a anuntat ca nu va contesta decizia. Avocatul desemnat din oficiu sa-l reprezinte pe perioada urmarii penale spune ca Buliga i-a povestit ca era obsedat de cifra sase si ca, inca de acum sase ani, avea ganduri serioase de sinucidere.

Poti primi masina gratis in cazul unui accident. Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti RCA-ul vinovatului

Cum poti primi masina gratis in cazul unui accident de care nu esti vinovat? Un autoturism de schimb poate fi inchiriat cat timp masina avariata in accident se afla in service, iar costurile sunt acoperite pr.

Copil de sase ani gasit mort in albia unui rau

Un copil de sase ani din Rasnov care a disparut ieri de acasa sa fost gasdit mort azi nopate, in albia unui rau aflat la doar 300 de metri de casa.

Avocatul criminalului de la Brasov, dezvaluiri socante despre clientul sau: inca de acum sase ani a inceput...

Florin Mircea Buliga, barbatul din Brasov care si-a ucis sotia si cei doi copii, a fost arestat miercuri, 28 martie, pentru 30 de zile si a anuntat ca nu va contesta decizia. Avocatul desemnat din oficiu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )