Libnet.ro
UNICEF

23:15

Opozitia din Ucraina vrea modificari pentru reducerea atributiilor presedintelui.

România Liberă România Liberă,
Opozitia din Ucraina vrea modificari pentru reducerea atributiilor presedintelui.

Opozitia proeuropeana din Ucraina solicita modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice, relateaza Mediafax. Liderii opozitiei cer Parlamentului ucrainean revenirea la foste prevederi constitutionale, o situatie care ar conduce la reducerea statutului presedintelui la unul onorific. Citeste si: Ucraina: Opozantii au manifestat in fata filialei Deutsche Bank de la Kiev Opozitia cere ca presedintele sa . continuă pe România Liberă

UPDATE: Opozitia din Ucraina avertizeaza ca ARMATA VA INTERVENI iN FORTA

UPDATE 11:40 - Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa.

Rusia indeamna opozitia din Ucraina sa renunte la amenintari si la ultimatumuri

Rusia a cerut, luni, opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri, pentru a permite Kievului sa iasa din criza profunda in care se afla de la sfarsitul lunii noiembrie,.

Opozitia din Ucraina: Ianukovici vrea sa instaureze STARE DE URGENTA la Kiev

Administratia Viktor Ianukovici intentioneaza sa instaureze starea de urgenta pentru a implementa masuri speciale in scopul reprimarii manifestatiilor, acuza partidul fostului premier Iulia Timosenko, citat.

Ucraina: Opozitia cere modificari constitutionale pentru reducerea atributiilor presedintelui

Opozitia proeuropeana din Ucraina a solicitat modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, relateaza Reuters. Solicitarile vin in contextul negocierilor pentru depasirea crizei.

Ucraina: Opozitia cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui

Opozitia proeuropeana din Ucraina cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice.

Ucraina: Opozitia avertizeaza ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, potrivit AFP. Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Armata ucraineana l-a indemnat vineri pe presedintele Viktor Ianukovici sa adopte masuri de urgenta pentru stabilizarea situatiei din tara, in contextul protestelor masive ale opozitiei pro-europene.

Opozitia din Ucraina: Armata va interveni impotriva manifestantilor

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, informeaza AFP.

Rusia avertizeaza opozitia din Ucraina

Rusia a cerut opozitiei din Ucraina sa inceteze campania lor de ultimatumuri si amenintari si sa inceapa negocierile cu actuala putere de la Kiev, relateaza BBC.

Rusia solicita opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri

Rusia a solicitat, astazi, opozitiei din Ucraina sa renunte la amenintari si ultimatumuri, pentru a permite Kievului sa iasa din criza profunda in care se afla de la sfarsitul lunii noiembrie, relateaza AFP.

Catherine Ashton: Situatia din Ucraina este foarte ingrijoratoare

Sefa diplomatiei europene Catherine Ashton a anuntat vineri ca va efectua o noua vizita la Kiev saptamana viitoare, pentru a contribui la rezolvarea crizei politice din Ucraina, ea precizand ca situatia din aceasta tara este foarte ingrijoratoare, relateaza AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )