Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ucraina: Opozitia cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Ucraina: Opozitia cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui

Opozitia proeuropeana din Ucraina cere modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice. continuă pe Ziarul Bursa

Ucraina: Opozitia cere modificari constitutionale pentru reducerea atributiilor presedintelui

Opozitia proeuropeana din Ucraina a solicitat modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, relateaza Reuters. Solicitarile vin in contextul negocierilor pentru depasirea crizei.

Opozitia din Ucraina vrea modificari pentru reducerea atributiilor presedintelui.

Opozitia proeuropeana din Ucraina solicita modificari constitutionale pentru limitarea atributiilor presedintelui, in contextul negocierilor pentru depasirea gravei crize politice, relateaza Mediafax. Liderii opozitiei cer Parlamentului ucrainean revenirea la foste prevederi constitutionale, o situatie care ar conduce la reducerea statutului presedintelui la unul onorific. Citeste si: Ucraina: Opozantii au manifestat in fata filialei Deutsche Bank de la Kiev Opozitia cere ca presedintele sa .

VIDEO Ucraina: Peste 60.000 de persoane au protestat in Piata Independentei din Kiev. Opozitia cere mediere internationala si asistenta financiara

Peste 60. 000 de persoane s-au adunat duminica in Piata Independentei din centrul Kievului, ocupat de protestatari de peste doua luni, de cand a debutat cea mai mai grava criza a Ucrainei independente, transmite AFP. Opozitia cere mediere internationala pentru solutionarea crizei din Ucraina, precum si asistenta financiara din partea Occidentului. Ora 22:37: Dmytro Bulatov a parasit Ucraina duminica, pe fondul presiunilor Occidentului, cu destinatia Riga. El urmeaza sa fie tratat intr-o clinica medicala din Europa. Ora 19:02 Militantul ucrainean Dmytro Bulatov, aflat sub arest la domiciliu, a primit permisiune din partea autoritatilor de la Kiev pentru a fi tratat in strainatateOra 16:36 KyivPost relateaza ca in jur de 5000 de persoane au plecat de la mitingul din Piata Independentei indreptandu-se catre strada Hrushevskoho, zona care, incepand cu 19 ianuarie, a devenit scena unor ciocniri uneori violente intre manifestanti si politie. Ora 15:53 Presedintele Viktor Ianukovici se va intoarce la munca luni, la 4 zile dupa ce a intrat in concediu medical din cauza unei infectii respiratorii acute.

Ucraina: Opozitia se teme ca armata va interveni impotriva protestatarilor.

Opozitia din Ucraina a avertizat tarile europene ca o interventie a armatei impotriva manifestantilor este foarte probabila, conform Mediafax. Citeste si: Opozant rapit si torturat din Ucraina, arestat la domiciliu Este foarte probabil ca regimul de la Kiev sa recurga din nou la forta, cu participarea armatei, a transmis Arseni Iateniuk, unul dintre liderii opozitiei ucrainene, in cursul unei intrevederi cu oficiali europeni. Citeste si: Partidul lui Timosenko, anchetat penal pentru .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )