Libnet.ro
UNICEF

08:46

Opt fosti membri ai Guvernului din Catalonia au fost arestati

România Liberă România Liberă,
Opt fosti membri ai Guvernului din Catalonia au fost arestati

Opt ministrii din Guvernul Cataloniei au fost arestati. Fostul lider catalan, Carles Puigdemont este urmarit in continuare. continuă pe România Liberă

Guvernul Cataloniei se muta dupa gratii: 8 membri au fost arestati

Autoritatile de la Madrid nu s-au multumit doar cu demiterea guvernului separtist din Catalonia. Joi, 8 membri ai cabinetul condus de Puigdemont au fost arestati pentru acuzatii de rebeliune si utilizare abuziva.

Doi politisti au fost arestati dupa ce au violat o adolescenta de 18 ani

Doi politisti din Statele Unite au fost arestati din cauza unei fapte oribile petrecuta chiar la serviciu. Cei doi oameni ai legii au fost arestati, fiind acuzati ca au violat o adolescenta de 18 ani chiar ic.

Situatia din Catalonia si Spania, exemplu pentru Romania. Un deputat UDMR a gasit SOLUTIA pentru incheierea conflictului dintre romani si maghiarii din Transilvania (FOTO)

Biro Zsolt, deputatul UDMR de Mures, este de parere ca solutia rezolvarii conflictului dintre romani si maghiarii din Romania este autonomia. Acesta a scris intr-un mesaj in limba.

Directorii si functionarii CNAS care au fost arestati in ancheta decontarilor fictive, plasati in arest la domiciliu

Curtea Suprema a decis luni seara eliberarea din arest a 14 persoane implicate in dosarul decontarilor fictive de servicii medicale la domiciliu de la CNAS. Printre acestia este si fostul presedinte al CNAS, Marian Burcea si afaceristul Sergiu Ciobanu, fostul consilier al directorului SRI. Decizia este definitiva.

Chirtoaca, nemultumit de decizia Primariei de a instala un Pom de Craciun si in spatele Guvernului: Din nou ni se fura sarbatorile de iarna

Primarul suspendat al Chisinaului, Dorin Chirtoaca, se arata indignat de decizia Primariei de a instala un Pom de Craciun, dar si de a organiza Targul de Craciun, in spatele cladirii Guvernului, la solicitarea premierului Pavel Filip. Edilul afirma ca sarbatorile nu pot fi organizate la indicatie, subliniind ca autoritatile incearca sa fure sarbatorile de iarna.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )