Libnet.ro
UNICEF

08:00

Opt miliarde de euro, din fonduri europene, pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

România Liberă România Liberă,
Opt miliarde de euro, din fonduri europene, pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii au anuntat ca deblocheaza opt miliarde de euro pe. continuă pe România Liberă

Guvernul a adoptat OUG pentru decontarea unor cheltuieli in domeniul sanitar din fonduri europene

Guvernul a adoptat, luni, Ordonanta de urgenta pentru decontarea unor cheltuieli in domeniul sanitar, care prevede cinci masuri care vor fi decontate din fonduri europene. Astfel, pentru achizitia de echipamente medicale si de protectie medicala vor fi decontate cheltuieli de pana la 350 de milioane de euro, in timp ce aproximativ 75. 000 de cadre medicale implicate direct in tratarea pacientilor cu coronavirus vor primi un stimulent lunar de 2. 500 de lei, din care se retine 10% impozit pe venit.

Guvernul a adoptat OUG pentru decontarea unor cheltuieli in domeniul sanitar din fonduri europene

Guvernul a adoptat, luni, Ordonanta de urgenta pentru decontarea,din fonduri europene, a unor cheltuieli in domeniul sanitar. Astfel, pentru achizitia de echipamente medicale vor fi decontate cheltuieli de pana la 350 de milioane de euro, in timp ce aproximativ 75. 000 de cadre medicale implicate direct in tratarea pacientilor cu coronavirus vor primi un stimulent lunar de 2. 500 de lei, din care se retine 10% impozit pe venit.

Sporul de risc pentru medici va fi platit din fonduri europene

Sporul de risc, asa-numitul bonus, pentru medicii care trateaza pacienti cu coronavirus va fi platit.

Echipamentele medicale vor fi decontate din fonduri europene

Guvernul aproba luni o ordonanta de urgenta care permite decontarea echipamentelor medicale si a salariilor asistentilor sociali din fonduri europene.

Noi credite de 8 miliarde euro in total vor fi disponibile pentru 100.000 de mici afaceri din UE

Firmele mici si mijlocii IMM) din Uniunea Europeana, inclusiv din Romania, vor avea sansa sa obtina de la banci noi credite, in valoare totala de circa 8 miliarde de euro, conform estimarilor Comisiei Europene.

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana si Fondul European de Investitii FEI - care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii) vor sa limiteze impactul pandemiei asupra intreprinderilor mici si mijlocii si asupra intreprinderilor mici cu capitalizare medie si deblocheaza opt miliarde de euro pentru finantarea a 100. 000 de IMM-uri, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar.

Coronavirus in Romania: 75.000 de cadre medicale vor beneficia de stimulentul de risc medical Bolos: Valoarea e de 120 de milioane de euro- UPDATE

120 de milioane de euro din fonduri europene vor fi directionate pentru plata unui stimulent de risc medical al personalului din sistemul de sanatate, in perioada crizei coronavirusului. UDPATE Un proiect de OUG in acest sens a fost introdusa pe ordinea de zi a sedintei de Guvern de luni.

COVID-19 |Echipamentele medicale vor putea fi decontate 100% prin fonduri europene

Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a anuntat luni in sedinta de Guvern ca a pregatit un proiect de Ordonanta de Urgenta astfel incat unitatile sanitare sa-si poata deconta achizitiile de echipamentele medicale din fonduri europene.

UE lanseaza o finantare de 8 miliarde de euro pentru 100.000 de IMM-uri

Comisia Europeana a deblocat 1 miliard de euro din Fondul european pentru investitii strategice FEIS), ce va servi drept garantie pentru Fondul European de Investitii FEI), care face parte din Grupul Bancii Europene de Investitii.

Echipamentele medicale vor putea fi cumparate cu fonduri europene Tot cu bani europeni vor putea fi platiti asistenti sociali

Guvernul va aproba luni un proiect de ordonanta de urgenta care permite utilizarea fondurilor europene pentru achizitia echipamentelor medicale, pentru decontarea salariilor asistentilor sociali implicati in sprijinirea persoanelor in varsta si pentru plata unui stimulent de risc medical. Ministrul Fondurilor Europene, Marcel Bolos, a declarat la inceputul sedintei de guvern ca orice entitate care achizitioneaza echipamente medicale poate sa solicite fonduri europene.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2337 seconds )