Libnet.ro
UNICEF

23:15

Opt scoli din Dolj, iNCHISE din cauza zapezii.

România Liberă România Liberă,
Opt scoli din Dolj, iNCHISE din cauza zapezii.

Opt scoli din judetul Dolj in care invata aproximativ 550 de copii si-au suspendat cursurile, miercuri, din cauza ninsorilor abundente cazute in ultimele 24 de ore. Decizia a fost luata de Inspectoratul Scolar Judetean Dolj si sunt vizate scolile din Intorsura, Vela, Verbita, Dranic - structura Foisor, Perisor - structura Maracine, Izvoare - structura Corlate, Orodel - structura Cornu si Gogosu, la care invata in total 550 de elevi, potrivit Mediafax. Si circulatia din Dolj este ingreunata . continuă pe România Liberă

Cursurile vor fi suspendate luni in toate unitatile de invatamant din Timis, din cauza zapezii

Cursurile vor fi suspendate, luni, in toate unitatile de invatamant din judetul Timis, din cauza zapezii si a viscolului, a decis, duminica dupa-amiaza, Inspectoratul Scolar Judetean ISJ), anunta Mediafax.

Valcea: Noua persoane, blocate in zone montane din cauza zapezii.

Noua persoane - turisti si muncitori forestieri - au ramas blocate in zona montana din judetul Valcea, din cauza zapezii, care pe alocuri depaseste doi metri inaltime, cinci dintre acestea fiind recuperate de catre salvamontisti, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit sefului Serviciului Salvamont Valcea, Mircea Lera, persoanele respective - turisti, lucratori forestieri si un localnic care are grija de o casa de vacanta - sunt blocate in zona cantonului Cheia, Varful Roman, Valea .

Turisti blocati din cauza zapezii la Cota 1400 si in statiunea Ranca

Drumul care face legatura intre statiunea Sinaia si Cota 1400 din Masivul Bucegi este blocat, duminica, pe acest tronson stratul de zapada masurand 60 de centimetri, turistii care se afla la hotelul de la 1400 neavand nicio posibilitate de a cobori in statiune. Aproximativ 250 de turisti se afla si in statiunea Ranca, judetul Gorj, unde drumul este blocat din cauza zapezii, autoritatile locale spunand ca traficul ar putea sa fie reluat in jurul orei 17. 00, informeaza Agerpres.

Peste 100 de turisti, blocati la Cota 1400 din cauza zapezii

Turistii cazati la hotelul de la cota 1. 400 sunt blocati, duminica, pe munte din cauza zapezii, printre acestia aflandu-se si o femeie cu afectiuni oncologice, scrie Agerpres. Potrivit Salvamont Sinaia, drumul.

Incidente la alegeri: Un barbat din Dolj si o femeie din Galati au murit dupa ce au votat

Un barbat de 61 de ani din Dolj a facut infarct, duminica, imediat dupa ce a votat la o sectie din localitatea intorsura, unde acesta era arondat. Barbatul, care era bolnav de plamani, nu a mai putut fi.

Scoli inchise miercuri in judetul Braila din cauza viscolului.

Unitatile de invatamant din mediul rurural vor fi inchise, miercuri, in judetul Braila, in conditiile in care sunt prognozate ninsori si vicol puternic, a anuntat conducerea Inspectoratului Judetean Scolar, transmite corespondentul Mediafax. Potrivit sefului Inspectoratului Judetean Scolar Braila, Iulian Danielescu, decizia suspendarii cursurilor in mediul rural a fost luata in urma videoconferintei de luni, cand s-a anuntat instituirea codului galben de ninsori si viscol in Braila, dar si in .

UPDATE Ecaterina Andronescu: Scolile vor fi inchise luni in judetele Suceava si Timis, din cauza zapezii

Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ecaterina Andronescu, a declarat duminica pentru Agerpres ca a primit informari din partea inspectoratelor scolare Timis si Suceava ca in cele doua judete cursurile vor fi suspendate luni.

VIDEO Scolile vor fi inchise luni in judetele Suceava si Timis, din cauza zapezii

Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, Ecaterina Andronescu, a declarat duminica pentru Agerpres ca a primit informari din partea inspectoratelor scolare Timis si Suceava ca in cele doua judete cursurile vor fi suspendate luni.

Circulatie ingreunata din cauza zapezii pe drumurile din Mehedinti, Caras-Severin si Valcea.

Circulatia se desfasoara ingreunat pe DN 67D, DN 7A si DN 7D, din judetele Mehedinti, Caras-Severin si Valcea, stratul de zapada fiind pe aceste drumuri intre unu si zece centimetri, informeaza, marti, Centrul Infotrafic din Politia Romana, potrivit Mediafax. Pe DN 67D Baia de Arama - Baile Herculane se circula cu dificultate pe tronsonul Obarsia Closani judetul Mehedinti) - Baile Herculane judetul Caras-Severin), a precizat Centrul Infotrafic intr-un comunicat de presa. De asemenea, in .

Timis: Trafic rutier inchis, localitati fara electricitate si curse aeriene anulate din ...

Traficul rutier este inchis, duminica dupa-amiaza, pe autostrazile Arad-Timisoara si Timisoara-Lugoj, precum si pe doua drumuri nationale din judetul Timis, din cauza zapezii, care a cauzat si intreruperea alimentarii cu electricitate in mai multe localitati, iar sase curse aeriene au fost anulate, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri Timisoara, circulatia este intrerupta pe Autostrada Arad-Timisoara si pe tronsonul de autostrada Timisoara-Lugoj, cel de .

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2228 seconds )