Libnet.ro
UNICEF

20:15

Timis: Trafic rutier inchis, localitati fara electricitate si curse aeriene anulate din ...

România Liberă România Liberă,
Timis: Trafic rutier inchis, localitati fara electricitate si curse aeriene anulate din ...

Traficul rutier este inchis, duminica dupa-amiaza, pe autostrazile Arad-Timisoara si Timisoara-Lugoj, precum si pe doua drumuri nationale din judetul Timis, din cauza zapezii, care a cauzat si intreruperea alimentarii cu electricitate in mai multe localitati, iar sase curse aeriene au fost anulate, transmite Mediafax. Potrivit reprezentantilor Directiei Regionale de Drumuri Timisoara, circulatia este intrerupta pe Autostrada Arad-Timisoara si pe tronsonul de autostrada Timisoara-Lugoj, cel de . continuă pe România Liberă

Peste 180 de sectii de votare au ramas, duminica, fara electricitate; Ministrul Dusa a dispus un control la Electrica

Un numar de 181 de sectii de votare din tara au ramas, duminica, fara curent electric, a anuntat un oficial al ministerului Economiei in videoconferinta cu prefectii, citat de Agerpres.

Trafic rutier ingreunat in 11 judete din tara. 21 de drumuri nationale, acoperite de zapada

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in mai multe judete din tara, anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane. 44 - 21 de drumuri nationale din judet.

Trafic rutier ingreunat din cauza zapezii, in mai multe judete din tara

Traficul rutier se desfasoara cu dificultate din cauza zapezii, sambata seara, in judetele Dolj, Gorj, Valcea, Hunedoara, Alba, Sibiu si Covasna, anunta Centrul Infotrafic al Politiei.

Bilantul negru al naturii dezlantuite: Peste 180 sectii de vot si 225 de localitati fara energie electrica

Mircea Dusa, ministrul Administratiei si Internelor, a cerut, duminica, sa fie facut un control la Electrica, dupa ce 225 de localitati si 181 de sectii de votare au ramas fara curent electric din cauza.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1956 seconds )