Libnet.ro
UNICEF

21:45

Ora 15:00: Traian Basescu pleaca la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European consacrata bugetului UE 2014-2020

Hotnews Hotnews,
Ora 15:00: Traian Basescu pleaca la Bruxelles, la reuniunea Consiliului European consacrata bugetului UE 2014-2020

Presedintele Traian Basescu pleaca miercuri, la ora 15:00, spre Bruxelles, unde pe 22 si 23 noiembrie are loc reuniunea extraordinara a Consiliului European, consacrata ajungerii la un acord cu privire la cadrul financiar multianual al UE 2014-2020 bugetul UE in aceasta perioada). Interesul Romaniei este sa negocieze cadrul financiar multianual al UE 2014-2020, iar daca plecam cu ideea de veto si il si anuntam suntem in afara negocierilor, a afirmat marti seful statului, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni. continuă pe Hotnews

Ora 15:00: Traian Basescu pleaca la Bruxelles

Presedintele Traian Basescu va pleca astazi, la ora 15:00, spre Bruxelles, unde pe 22 si 23 noiembrie are loc reuniunea extraordinara a Consiliului European, consacrata ajungerii la un acord cu privire la cadrul financiar multianual al UE 2014-2020, informeaza sursele de presa.

Presedintele Traian Basescu pleaca la Bruxelles. Va tine cont de rezolutia Parlamentului?.

Presedintele Traian Basescu pleaca, mercuri, la Bruxelles, unde va reprezenta Romania la Consiliul European din 22-23 noiembrie, cand se va negocia bugetul Uniunii Europene pentru 2014-2020. Chiar daca Parlamentul a adoptat, marti, cu 237 de voturi pentru, niciun vot impotriva si o abtinere, in conditiile absentei parlamentarilor PDL, o rezolutie care arata ca presedintele Traian Basescu trebuie sa apere interesul national, sustinand la Consiliul European propunerile CE si PE de buget, .

Bolile pulmonare ucid anual 1,3 milioane de copii in lume. In Romania 1 din 4 copii care isi pierd viata, moare din cauza bolilor respiratorii. Medicul Valeria Herdea discuta online marti, de la ora 15.00, despre necesitatea vaccinarii gratuite a copiilor

Otita medie acuta, pneumonia, sinuzita si meningita sunt boli pneumococice care ucid anual milioane de copii. Organizatia Mondiala a Sanatatii sustine ca singura masura de prevenire a bolilor pneumococice este vaccinarea. Medicul Valeria Herdea discuta online marti, de la ora 15. 00, despre necesitatea vaccinarii gratuite a copiilorNota Redactiei: Puteti posta intrebari prin intermediul formularului de comentarii. Fiecare cititor poate posta un singur comentariu, care poate contine cel mult 2 intrebari Pentru coerenta si relevanta discutiei, nu vom aproba comentariile care nu se refera la tema anuntata.

LIVETEXT Ora 14:50 Traian Basescu sustine o declaratie de presa pe Aeroportul Otopeni

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul international Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, informeaza Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale. Ramai pe HotNeews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

LIVE TEXT. BASESCU PLEACA LA BRUXELLES: Trebuie sa NEGOCIEM!.

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul Otopeni, inaintea plecarii la Bruxelles. Traian Basescu pleaca, miercuri, la Bruxelles pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, acolo unde se va negocia bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2014-2020. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Trebuie sa negociem la Bruxelles. - Nivelul de absorbtie al fondurilor europene este .

LIVE TEXT. BASESCU PLEACA LA BRUXELLES: Nu exclud posibilitatea sa NU ajungem la o solutie. ...

Presedintele Traian Basescu sustine, miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul Otopeni, inaintea plecarii la Bruxelles. Traian Basescu pleaca, miercuri, la Bruxelles pentru a reprezenta Romania la Consiliul European, acolo unde se va negocia bugetul Uniunii Europene pentru perioada 2014-2020. Romania libera va prezinta, in format LIVE TEXT, principalele declaratii ale presedintelui. - Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie, dar parerea mea e .

LIVE VIDEO TEXT Traian Basescu: Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu ajungem la o solutie / Salut decizia de azi a CCR care a pus Justitia deasupra deciziilor politice, fie ele si ale Parlamentului

Presedintele Traian Basescu sustine miercuri, la ora 14:50, o declaratie de presa pe Aeroportul international Henri Coanda, inainte de plecarea la Bruxelles, informeaza Biroul de presa al Administratiei Prezidentiale. Ramai pe HotNews. ro pentru a urmari LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

Traian Basescu despre Consiliu European: Nu sint pesimist. Va fi o negociere dificila, nu exclud posibilitatea sa nu ajungem la o solutie

Presedintele Traian Basescu a declarat miercuri, inainte de plecarea la Bruxelles, ca negocierile din cadrul Consiliului European, pentru bugetul UE 2014-2020, se anunta dificile si ca nu exclude posibilitatea de a nu se ajunge la o solutie. Nu sint pesimist. Dar asta ma caracterizeaza si in cele mai dificile momente nu am pesimismul ca principal mod de a actiona si ca principala stare de lucru a declarat seful statului in conferinta de presa sustinuta pe Aeroportul international Henri Coanda. HotNews. ro a transmis LIVE TEXT declaratiile presedintelui.

LIVE TEXT. Traian Basescu CONTRAATACA: Pot servi interesele Romaniei MAI BINE ca Ponta. ...

Presedintele Traian Basescu sustine marti, la ora 12:30, o declaratie de presa, potrivit Administratiei Prezidentiale. Romania Libera prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii ale sefului statului: - E obligatia mea sa fac unele clarificari privind negocierile pe bugetul UE. - In primul rand, discutam despre o situatie de negocieri extrem de complexa, care nu poate fi lasata doar pentru momentul prezentei la Bruxelles. - Acum, ma aflu intr-un proces de corelare a .

VIDEO. LIVE TEXT. Traian Basescu CONTRAATACA: Pot servi interesele Romaniei MAI BINE ca ...

Presedintele Traian Basescu sustine marti, la ora 12:30, o declaratie de presa, potrivit Administratiei Prezidentiale. Romania Libera prezinta, in format LIVE TEXT, cele mai importante declaratii ale sefului statului: - E obligatia mea sa fac unele clarificari privind negocierile pe bugetul UE. - In primul rand, discutam despre o situatie de negocieri extrem de complexa, care nu poate fi lasata doar pentru momentul prezentei la Bruxelles. - Acum, ma aflu intr-un proces de corelare a .

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )