Libnet.ro
UNICEF

18:15

Orange ofera reduceri de pana la 90% la vanzarile online de Black Friday

B1 B1,
Orange ofera reduceri de pana la 90% la vanzarile online de Black Friday

Orange, cel mai mare operator de telefonie mobila din Romania, a anuntat o campanie dedicata Black Friday. Campania consta in reduceri exclusiv) la achizitii online de pana la 90%. Astfel, timp de 7 zile. continuă pe B1

Orange ofera reduceri de pana la 90% online, timp de o saptamana, in campania black week

In perioada 19-25 noiembrie 2012, Orange Romania lanseaza campania black week, exclusiv online, pe www. orange. ro, ce include sute de tipuri de produse, astfel, timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange. ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

BLACK FRIDAY. Orange ofera reduceri de pana la 90% online, timp de o saptamana, in ...

In perioada 19-25 noiembrie 2012, Orange Romania lanseaza campania black week, exclusiv online, pe www. orange. ro, ce include sute de tipuri de produse, potrivit unui comunicat remis romanialibera. ro. Timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange. ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, vor putea alege dintr-o gama larga de accesorii si gadgeturi precum casti .

Orange lanseaza 'black week': reduceri de pana la 90% pentru vanzarile online

Orange Romania, cel mai mare operator de telecom de piata locala, lanseaza campania black week, prin care in perioada 19-25 noiembrie clientii pot cumpara din magazinul online al companiei produse reduse si cu pana la 90%.

Orange ofera muzica nelimitata in parteneriat cu Deezer.

Orange aduce clientilor din Romania muzica nelimitata prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori, se arata intr-un comunicat remis romanialibera. ro. Potrivit unui studiu asupra pietei digitale din Romania, derulat in perioada ianuarie-februarie 2012 pe un esantion reprezentativ pentru utilizatorii romani de internet, 9 din 10 romani chestionati declara ca muzica face parte din viata lor, in timp ce 8 din 10 .

Orange ofera muzica nelimitata in parteneriat cu Deezer

Orange aduce in premiera clien and tilor din tara noastra muzica nelimitata prin Deezer, unul dintre cele mai populare servicii de streaming audio la nivel mondial, cu peste 26 de milioane de utilizatori, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,232 seconds )