Libnet.ro
UNICEF

07:30

Orange lanseaza 'black week': reduceri de pana la 90% pentru vanzarile online

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Orange lanseaza

Orange Romania, cel mai mare operator de telecom de piata locala, lanseaza campania black week, prin care in perioada 19-25 noiembrie clientii pot cumpara din magazinul online al companiei produse reduse si cu pana la 90%. continuă pe Wall-Street Ro

BLACK FRIDAY. Orange ofera reduceri de pana la 90% online, timp de o saptamana, in ...

In perioada 19-25 noiembrie 2012, Orange Romania lanseaza campania black week, exclusiv online, pe www. orange. ro, ce include sute de tipuri de produse, potrivit unui comunicat remis romanialibera. ro. Timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange. ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent. De asemenea, vor putea alege dintr-o gama larga de accesorii si gadgeturi precum casti .

Orange ofera reduceri de pana la 90% online, timp de o saptamana, in campania black week

In perioada 19-25 noiembrie 2012, Orange Romania lanseaza campania black week, exclusiv online, pe www. orange. ro, ce include sute de tipuri de produse, astfel, timp de 7 zile, vizitatorii paginii orange. ro isi pot cumpara din magazinul online telefoane, tablete si laptopuri cu reducere de pana la 90%, alaturi de un nou abonament sau cu prelungirea celui existent, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )