Libnet.ro
UNICEF

22:00

Orasul din Romania care are aeroport de doi ani, dar nu poate fi folosit!

B1 B1,
Orasul din Romania care are aeroport de doi ani, dar nu poate fi folosit!

Noaptea mintii la Baia Mare. Orasul are aeroport de circa doi ani de zile, dar nu poate fi folosit. S-au investit 80 de milioane de lei in modernizarea aerogarii, dar o hotarare de guvern. continuă pe B1

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Orasul din Romania in care nuntile se vor incheia obligatoriu la miezul noptii

Vesti proaste pentru romanii petrecareti. Primarul din Resita vrea sa scurteze chefurile din oras, mai exact nuntile si botezurile sa se termine la ora 12 noaptea. Ioan Popa sustine ca asa se face .

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii sunt Resita, Alexandria, Vaslui, Focsani, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Tulcea, Calarasi, Botosani si Braila, potrivit.

Volt, aplicatia din Romania care iti permite sa realizezi transferuri de bani in sistem P2P

Volt Finance, in parteneriat cu Libra Internet Bank si MasterCard, a lansat o aplicatie de transfer in sistem Peer-2-Peer, denumita Volt, care le permite utilizatorilor sa realizeze transferuri de bani din si catre orice card bancar emis in Romania,.

Centrul cultural din municipiu va fi redeschis publicului dupa doi ani. Au fost reparate instalatiile pentru care cladirea a ramas fara autorizatii ISU

Primaria va depune documentatia necesara pentru redeschiderea Centrului cultural din municipiul Deva, dupa doi ani de la inchiderea sa pentru public.

The Grand Heritage, primul eveniment din Romania care pozitioneaza arta traditionala romaneasca pe cea mai inalta treapta a artizanatului

SCH Grand, in parteneriat cu Asociatia Creatorilor Independenti, a organizat, in perioada 23 - 25 noiemebrie, editia inaugurala a evenimentului The Grand Heritage - primul proiect din Romania care asaza arta traditionala romaneasca acolo unde ii este locul, in topul manufacturilor internationale, in imediata vecinatate a luxului artizanal.

Subiectele zilei: La 10 ani de la aderare: Cum vad romanii si bulgarii apartenenta la Uniunea Europeana;Cum e sa mergi cu trenul de la cel mai mare aeroport din Romania pana-n Bucuresti;Viata romanilor pe teritoriul mafiei italiene: batuti, violati, inju

Nelinistea dinaintea furtunii. 000 de romani au protestat din nou, duminica, in intreaga tara, impotriva reformei planificate a sistemului judiciar. Numai o societate civila puternica poate. Pompierii clujeni descind in cluburi si discoteci, impart amenzi de mii de euro intr-o luna. Tragedia din clubul bucurestean Colectiv s-ar putea repeta in cluburile clujene: sunt doi ani de la.

A murit scriitorul Gheorghe Mocuta. El a fost timp de doi ani primarul orasului Curtici

Scriitorul aradean Gheorghe Mocuta s-a stins din viata la 64 de ani. Acesta a fost poet, eseist, publicist, membru al Uniunii Scriitorilor din Romania filiala Arad si redactor al revistei culturale Arca. Timp de doi ani a fost si primar al orasului Curtici.

Orasul din Romania in care nuntile se vor incheia obligatoriu la miezul noptii

Proiectul apartine primarului Ioan Popa, care spune ca s-a inspirat in acest sens din ce se intampla in tarile dezvoltate.

Rusia: Un internaut, condamnat la doi ani de inchisoare pentru insulta adusa autoritatilor pe retelele sociale

Un tribunal din Sankt Petersburg a condamnat luni la doi ani de inchisoare un internaut care a insultat inalti functionari rusi pe retelele sociale, scrie AFP.

Razbunare macabra din partea unor elevi din Romania. Un copil de 12 ani s-a trezit mort pe Facebook

Gluma macabra penttru un elev din Romania. Baiatul de 12 ani este consiliat, dupa ce s-a trezit mort pe Facebook. Colegii de clasa au falsificat un certificat de deces pe care au trecut numele.

ştiri de la B1

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2076 seconds )