Libnet.ro
UNICEF

01:05

Orasul din Romania care l-a impesionat pe istoricul Stelian Tanase: E o distanta intre cele doua zone de macar un secol. Si alta lume, indiscutabil, si alti oameni

Adevărul Adevărul,
Orasul din Romania care l-a impesionat pe istoricul Stelian Tanase: E o distanta intre cele doua zone de macar un secol. Si alta lume, indiscutabil, si alti oameni

Un oras din Romania l-a impresionat pe istoricul Stelian Tanase. Acesta a postat pe blogul personal impresiile a ceea ce a vazut, spunand ca orasul, in comparatie cu alte orase din Romania, pare a fi dintr-o lume diferita. Par a fi tari si lumi diferite. continuă pe Adevărul

Orasul din Romania unde se traieste cel mai rau

Orasele desemnate ca fiind cele mai dezavantajoase din punct de vedere al costului vietii sunt Resita, Alexandria, Vaslui, Focsani, Piatra-Neamt, Satu-Mare, Tulcea, Calarasi, Botosani si Braila, potrivit.

Orasul din Romania care a reusit sa atraga un numar record de turisti: Suntem intr-o crestere accentuata

Numar record de turisti intr-un oras din Romania. Conform datelor Institutului National de Statistica INS) peste 223. 000 de turisti au ajuns ajuns in anul 2017 in Oradea, cu 17,5% mai multi decat in 2016.

Drumuri si autostrazi din Romania pe care sa le ocolesti pe timp de ninsoare

Pentru ca ninsoarea s-a asternut peste Romania la final de februarie si pare sa tina cateva zile am facut un clasament al drumurilor care sunt mai mereu cu probleme pe timp de iarna, fie se inchid de tot, fie se circula cu viteza redusa. Pe langa.

Singurul oras din Romania, aflat pe lista celor 100 de orase verzi ale lumii

Alba Iulia este singurul oras din Romania, si printre putinele din Europa, care apare pe lista celor peste 100 de orase care folosesc mai mult de 70% energie electrica provenita din surse regenerabile, conform.

Cinci vietnamezi, care voiau sa fuga din Romania, ascunsi printre pachetele de marfa ale unui TIR

Cinci vietnamezi au fost gasiti de politisti la Nadlac, printre pachetele de marfa ale unui TIR. Acestia voiau sa fuga pe ascuns din Romania. Cu TIR-ul respectiv erau transportate granule de plastic.

Imagini socante intr-un hipermarket din Romania. Clientilor nu le-a venit sa creada ce vad (FOTO+VIDEO)

Imagini socante intr-un hipermarket din Romania. Clientilor magazinului nu le-a venit sa creada ce vad la raft, printre bucatile de carne proaspata. Este vorba de un soricel, care misuna.

Locul din Romania in care zapada masoara doi metri

Cel mai mare strat de zapada din judetul Sibiu, de 191 de centimetri, se inregistreaza in zona turistica Balea Lac, la peste 2. 000 de metri altitudine in muntii Fagaras. La Balea Lac riscul de avalansa.

Numarul tinerilor din Romania cu varsta intre 15 si 29 de ani a scazut cu 28% in 2016 fata de 2008. Majoritatea a ales sa emigreze

Numarul tinerilor din Romania cu varsta cuprinsa intre 15 si 29 de ani a scazut cu aproape 28% intre 2008 si 2016, potrivit datelor statistice publicate de Eurostat, iar principalele motive sunt legate de scaderea natalitatii si emigratia din ce in ce.

Barbatul din Neamt care si-a aruncat tatal de la balcon a fost prins

Barbatul din Roman, care si-a aruncat tatal de la balconul unui apartament aflat la etajul III, a fost prins in judetul Harghita. Barbatul a fost depistat si retinut in localitatea Borsec, potrivit.

E oficial. Prima tara din Europa care interzice masinile diesel in orase

Un tribunal din orasul german Leipzig a decis marti ca interzicerea accesului autovehiculelor diesel in centrul oraselor este legala, in anumite conditii, o decizie care va afecta valoarea de revanzare a.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2242 seconds )