Libnet.ro
UNICEF

10:45

Orban: Alocam 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor autoritatilor locale si scolilor pentru pregatirea anului scolar

Adevărul Adevărul,
Orban: Alocam 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor autoritatilor locale si scolilor pentru pregatirea anului scolar

Ludovic Orban a anuntat ca Guvernul va aloca 175 de milioane de euro din fonduri europene pentru decontarea cheltuielilor autoritatilor locale si unitatilor scolare pentru pregatirea anului scolar. El a precizat ca este mai usor pentru o primarie sa cunoasca nevoile specifice din comunitate legate de debutul noul an de invatamant. continuă pe Adevărul

MINISTERUL FONDURILOR EUROPENE: 175 milioane euro fonduri europene pentru tablete,echipamente de protectie si containere sanitare pentru scoli

Profesorii din unitatile de invatamant preuniversitar vor primi 500. 000 tablete scolare si echipamente IT in valoare de 100 de milioane de euro, necesare pentru buna desfasurare a cursurilor, ca urmare a situatiei generate de pandemia COVID-19, a anuntat astazi Ministerul Fondurilor Europene MFE).

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

Sanatatea va primi un input de 4 miliarde de euro, investitii din fonduri europene

Premierul Ludovic Orban a anuntat, in cadrul unei conferinte de presa la Arad, faptul ca Romania va .

CNAIR apara intarzierea cu trei ani a Autostrazii Ploiesti-Brasov: Revizuirea studiului de fezabilitate este necesara pentru a lua fonduri europene

Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere CNAIR) a transmis joi precizari cu privire la stadiul tronsonului Ploiesti - Brasov din Autostrada Bucuresti Brasov, care ar putea fi intarziat cu trei ani din cauza ca CNAIR vrea revizuirea studiului de fezabilitate din fonduri europene.

Ludovic Orban: Vom avea fonduri europene de peste 4 miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Ludovic Orban a discutat despre investitiile din domeniul sanatatii. Premierul a explicat faptul ca exista alocari extrem de mari, pentru sistemul de sanatate, dar si pentru Planul.

175 milioane de euro pentru tablete, echipamente de protectie si containere sanitare in scoli

Profesorii din unitatile de invatamant preuniversitar vor primi 500. 000 tablete scolare si echipamen.

Ministrul Fondurilor Europene trebuie sa aprobe schemele de ajutor de 150 milioane Euro pentru digitalizarea IMM

Hotararea de guvern pentru aprobarea Programului national de digitalizare a microintreprinderilor, intreprinderilor mici si mijlocii s-a publicat in Monitorul Oficial, dar mai departe Ministerul Fondurilor Europene trebuie sa faca schemele de minimis si alte documente necesare pentru ca fondurile de 150 milioane Euro sa poata fi accesate de firme, sa-si cumpere echipamente si servicii ITC.

Orban: Reteaua de gaz trebuie sa ajunga si in casele romanilor de la sate. Primariile pot obtine fonduri europene

Premierul Ludovic Orban a afirmat ca obiectivul Guvernului este de a extinde cat mai mult reteaua magistrala de gaz si astfel pentru a aduce cat mai aproape gazul de comunitatile locale astfel incat sa poata fi dezvoltare retele inteligente de gaz.

Fonduri europene pentru scolarizare de urgenta in terapia intensiva

Comisia Europeana a aprobat alocarea de fonduri in cadrul Instrumentului de sprijin de urgenta pentr.

Turcan: Peste 485 de milioane euro vor fi platiti catre spitalele si directiile de sanatate publica

Raluca Turcan a anuntat ca Ministerul Fondurilor Europene deconteaza cheltuielile pe echipamente, medicamente si suport logistic pentru 121 de spitale din toata tara.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2353 seconds )