Libnet.ro
UNICEF

06:45

Orban cere cresterea numarului de politisti in civil care verifica purtarea mastii

Adevărul Adevărul,
Orban cere cresterea numarului de politisti in civil care verifica purtarea mastii

Premierul Ludovic Orban i-a cerut joi ministrului Internelor Marcel Vela sa creasca efectivele de politisti care opereaza in civil pentru a verifica respectarea masurii de purtare a mastii de protectie. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban recomanda cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil: Domnul ministru Vela, am vazut ca Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale ale politiei in civil. Dati-i un raspuns potrivit! (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a solicitat, in debutul sedintei de Guvern de joi, cresterea efectivelor de politisti care verifica, in civil, daca cetatenii respecta regulile de protectie sanitara instituite de au.

Ludovic Orban o sfideaza pe Renate Weber: Recomand cresterea efectivelor de politisti care opereaza in civil

Premierul Ludovic Orban i-a cerut ministrului de interne Marcel Vela sa mareasca efectivele de politisti in civil care controleaza modul in care sunt respectate masurile anti-Covid. Acesta este raspunsul Guvernului la intrebarile Avocatului Poporului legate de controalele facute de politistii in civil. Domnul ministru Vela, am auzit Avocatul Poporului va intreaba de ce se fac controale de politie in civil. Dati-i un raspuns potrivit. Chiar recomand o crestere a efectivelor care opereaza in civil, pentru ca stim situatii care ne-au fost raportate in care se striga Sase la venirea lor in uniforma si practic nu pot sa surprinda situatia cum este ea in realitate, a spus Orban, la inceputul sedintei de Guvern de joi.

Razii ample in judetul Hunedoara dupa cresterea numarului de cazuri COVID 19. Cate amenzi au dat politistii

Forte suplimentare de ordinde au participat la raziile efectuate in judetul Hunedoara, in contextul cresterii numarului persoanelor infectate cu Covid 19.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )