Libnet.ro
UNICEF

11:15

ORBAN: Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic constitutional privind motiunea de cenzura

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic constitutional privind motiunea de cenzura

Guvernul analizeaza posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala privitor la depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara, a declarat, azi, prim-ministrul Ludovic Orban, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Premierul Ludovic Orban: in 30 de ani, niciun partid n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare. Analizam posibilitatea de a invoca un conflict juridic de natura constitutionala (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban sustine ca, in cei 30 de ani de postdecembrism, niciun partid politic din Romania n-a depus motiune de cenzura in timpul vacantei parlamentare, iar PNL ia in calcul invocarea unui.

Continua controversa dintre Orban si PSD pe tema posibilei contestari a motiunii de cenzura Ce prevede Constitutia

Ludovic Orban a declarat marti ca analizeaza posibilitatea sa sesizeze un conflict juridic de natura constitutionala la CCR in legatura cu depunerea motiunii de cenzura in vacanta parlamentara. in replica, PSD ii transmite premierului ca singurul conflict constitutional este ca Guvernul a patronat furtul din bani publici sub paravanul pandemiei.

Donald Trump, decizie surprinzatoare! Analizeaza posibilitatea gratierii lui Edward Snowden

Donald Trump a transmis ca va analiza posibilitatea gratierii fostului angajat CIA Edward Snowden. Trump a declarat ca nu stie foarte multe despre acest caz si ca a auzit argumente puternice atat pentru cat si impotriva unei gratieri.

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2494 seconds )