Libnet.ro
UNICEF

06:15

Orban: Propunerea de premier a PNL sunt eu. Obiectivul liberalilor e de a face posibile alegerile anticipate (VIDEO)

B1 B1,
Orban: Propunerea de premier a PNL sunt eu. Obiectivul liberalilor e de a face posibile alegerile anticipate (VIDEO)

UPDATE: Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat, la finalul consultarilor de la Cotroceni cu presedintele tarii, ca i-a prezentat lui Klaus Iohannis decizia liberalilor de a sustine intrunirea conditiilor. continuă pe B1

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Alegerile anticipate nu sunt obiectivul prioritar al guvernarii PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, ieri, ca principalele obiective ale Guvernului sunt sa respecte programul de guvernare si sa raspunda nevoilor cetatenilor, si nu alegerile anticipate.

Ludovic Orban, inaintea consultarilor de la Cotroceni: Propunerea de prim-ministru sunt eu Obiectivul nostru raman anticipatele, astfel ca vom respinge in Parlament cele doua propuneri de guvern

Premierul demis Ludovic Orban a anuntat, joi, ca propunerea de premier cu care delegatia PNL va merge la Cotroceni este el, iar pentru PNL ramane ca obiectiv organizarea alegerilor anticipate, astfel ca parlamentarii liberali vor contribui la respingerea urmatoarelor doua propuneri de prim-ministru pe care le va face seful statului.

Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de premier. Primele declaratii

Ludovic Orban este propunerea PNL pentru postul de premier. Acesta a facut si primele declaratii. Mai mult decat atat, Orban a anuntat, joi, ca propunerea de prim-ministru cu care PNL merge la consultarile de la Cotroceni cu presedintele Klaus Iohannis este in persoana presedintelui PNL, subsemnatul Ludovic Orban. Ludovic Orban, propunerea PNL pentru postul de .

Rares Bogdan, despre motiunea de cenzura: Sunt mici sansele sa treaca. Ludovic Orban ramane premier

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan a precizat ca nu exista niciun fel de negociere intre liberali si social-democrati, subliniind ca sansele ca motiunea de cenzura sa treaca sunt foarte mici.

Ludovic Orban, oficial premier desemnat pentru a doua oara. Decretul a fost publicat in Monitorul Oficial

Decretul prin care presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe liderul liberal, Ludovic Orban, in calitate de candidat la functia de prim-ministru, pentru a cere votul de incredere al Parlamentului asupra programului si listei noului Guvern, a fost publicat joi in Monitorul Oficial.

LUDOVIC ORBAN: Niciun parlamentar PNL nu a votat pentru motiunea de cenzura

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, joi, ca niciun parlamentar liberal nu a votat in favoarea motiunii de cenzura, precizand ca reprezentantii grupurilor PNL au verificat procesul de vot si toti parlamentarii partidului au votat corect, conform deciziei.

Costel Alexe (PNL): Sunt convins ca PSD va accepta ca alegerile anticipate sunt cea mai buna solutie pentru intreaga clasa politica romaneasca (VIDEO)

Costel Alexe, ministrul demis al Mediului, este convins ca PSD va achiesa ca este mai bine pentru intreaga clasa politica romaneasca sa fie declansate alegerile anticipate. PNL si-a dorit si.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2206 seconds )