Libnet.ro
UNICEF

12:30

ORBAN: Vom avea discutie despre reluarea activitatii in anumite spatii inchise, in teatre, cinematografe

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
ORBAN: Vom avea discutie despre reluarea activitatii in anumite spatii inchise, in teatre, cinematografe

Ludovic Orban a anuntat ca va avea loc miercuri o sedinta a Comitetului National pentru Situatii de Urgenta CNSU), unde va fi completata hotararii de Guvern pentru starea de alerta prin care sa fie introduse mai multe reguli pentru campania electorala si in care va fi aprobat ordinul comun al Ministerului Sanatatii, MAI, AEP care stabileste masuri de protectie in ziua votului. Premierul a adaugat ca o alta tema de discutie va fi si redeschiderea restaurantelor. El a mai spus ca tot miercuri va avea o intalnire cu asociatiile din industria HoReCa, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Ludovic Orban: Vom avea fonduri europene de peste 4 miliarde de euro, care vor fi destinate investitiilor in sanatate (VIDEO)

Prezent la Arad, premierul Ludovic Orban a discutat despre investitiile din domeniul sanatatii. Premierul a explicat faptul ca exista alocari extrem de mari, pentru sistemul de sanatate, dar si pentru Planul.

Orban, despre reluarea competitiilor sportive cu spectatori: Va fi foarte greu E greu sa controlezi galeriile

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni seara despre reluarea competitiilor sportive cu spectatori spunand ca va fi foarte greu de pus in practica, mai ales la sporturile unde exista galerii, deoarece acestea, prin specificul lor, stau compacte, nu vor vrea sa respecte distanta necesara si nici sa poarte masti deoarece oamenii din galarii isi sustin echipa cantand sau tipand.

Autoritatile analizeaza posibilitatea deschiderii restaurantelor. Orban: E greu sa iei masa pe terasa cand scad temperaturile

Premierul Ludovic Orban a anuntat luni ca a cerut o analiza privind reluarea activitatii restaurantelor in spatii inchise, aceasta urmand sa fie efectuata de Grupul de suport tehnico-stiintific privind gestionarea pandemiei.

Orban: Vom da masti copiilor din familii sarace!

Daca furnizorul nu va respecta termenul de livrare pentru mastile destinate familiilor vulnerabile, Guvernul va rezilia contractul. Este declaratia premierului Ludovic Orban, care a precizat, in acest context, ca prioritatea Executivului este sa asigure masti pentru elevii din famile vulnerabile si ca nu vor fi distribuite masti pentru totii copiii.

Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori. Le va da 25%

Intr-un interviu pentru Digi 24, Ludovic Orban a explicat ca salariile profesorilor nu au crescut din lipsa banilor. Premierul a mai dezvaluit ca se facuse un plan la nivelul anului 2022, cu o crestere de 25%. Ludovic Orban a facut anuntul despre marirea salariilor la profesori Va dati seama ca daca am fi avut bani .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )