Libnet.ro
UNICEF

08:15

Orele sunt numarate pentru Grecia. Cine face aceasta declaratie

Antena3 Antena3,
Orele sunt numarate pentru Grecia. Cine face aceasta declaratie

Orele sunt numarate pentru Grecia, a declarat miercuri ministrul german de finante, Wolfgang Schauble, apreciind ca devine din ce in ce mai dificil de gasit solutii la problemele Atenei, a carei visterie. continuă pe Antena3

BCE a suplimentat fondurile de urgenta pentru Grecia, urcand plafonul la 70 miliarde euro

Banca Centrala Europeana BCE) a majorat pentru a treia oara de la inceputul lunii martie fondurile disponibile bancilor elene prin programul de finantare de urgenta ELA emergency liquidity assistance), urcand plafonul cu 400 milioane de euro, la aproape 70 miliarde de euro, potrivit Bloomberg.

Mercurialul lui Vanghelie: spagi de 20% din valoarea lucrarilor, zeci de imobile, ceasuri, renovari de sedii PSD, cumparare de semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida

Judecatorul de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie a decis arestarea lui Marian Vanghelie, primarul Sectorului 5, pentru ca, pe o perioada de opt ani, in schimbul a 20% din platile incasate, l-a ajutat pe omul de afaceri Dumitru Marin denuntator) sa obtina mai multe contracte de lucrari publice a caror valoare insumata depaseste 2. 000 de lei noi. Spaga a folosit-o pentru a achizitiona imobile, pentru a renova sedii PSD, perntru a cumpara semnaturi pentru candidaturi, inclusiv pentru Elena Basescu, desi aceasta nu candida.

Traian Basescu: Sunt suspect pentru ca am deranjat-o pe Firea. O rog sa isi aduca aminte ca a transferat bani de la Crescent unei firme din trustul lui Voiculescu (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, ca este cercetat in calitate de suspect in dosarul acuzatiilor facute la adresa Gabrielei Firea. Am primit o scrisoare prin care aflu ca sunt suspect.

Radu Mazare, din nou la DNA. Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Radu Mazare a ajuns la DNA. A declarat ca nu stie care sunt acuzatiile, dar spune ca ar fi vorba de o reclamatie pentru un caz de incompatibilitate din 2009 a fost reclamat de ANI si Horia Georgescu.

Serena Williams: Sunt pregatita pentru meciul cu Halep, ma astept sa fie o partida grea

Serena Williams, cap de serie numarul unu, a declarat, dupa calificarea in semifinalele turneului de la Indian Wells, ca este pregatita pentru meciul cu Simona Halep si a precizat ca se asteapta la o partida grea.

Care sunt candidatii pentru sefia DIICOT

Ministerul Justitiei a publicat lista persoanelor care si-au depus candidatura pentru ocuparea functiei de procuror sef al Directiei de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism D.

Radu Tudor: Imaginile de astazi sunt devastatoare pentru Romania

Radu Tudor a comentat intr-o interventie telefonica la Antena 3 informatia potrivit careia seful ANI, Horia Georgescu, a fost retinut de procurorii anticoruptie, pentru abuz in serviciu. Imaginile de.

Mazare, la DNA: Sunt pregatit pentru orice, am la mine trening, o carte, o cruce si mancare

Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare, a venit, azi, la DNA, el spunand ca a fost chemat in cazul reclamatiei care i-a fost facuta de ANI si Horia Georgescu, pentru incompatibilitate si ca este pregatit pentru orice, iar in geanta cu care a venit are trening, o carte, o cruce si mancare.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2248 seconds )