Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani. Situatia este mai grava decat se credea

Playtech Playtech,
Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani. Situatia este mai grava decat se credea

Noul virus complica situatia, pentru ca afecteaza mai multe organe in afara de plamani. Ce spun specialistii despre noua descoperire? Ce s-a putut observa la mai bine de jumatate din pacientii internati din cauza COVID-19? Ce organe afecteaza noul virus, in afara de plamani? Nou coronavirus ucide prin inflamarea si infundarea alveolelor din cauza faptului . continuă pe Playtech

Toti jucatorii din Serie A vor fi testat pentru noul virus gripal

Este masura la care oficialii fotbalului din Italia se gandesc pentru a putea relua competitia atunci situatia medicala din tara o va permite.

COVID-19 |Alerta in Iasi: dascalul si preotul dintr-o localitate au fost confirmati cu noul virus dupa ce au efectuat un obicei religios

Preotul si dascalul din comunitatea de rusi lipoveni, din orasul Targu Frumos, judetul Iasi, au fost dusi la Spitalul de Boli Infectioase din Iasi, dupa ce au fost confirmati cu noul coronavirus. Ei au umblat cu molifta la circa 700 de persoane din.

Google si Apple raspund la intrebarile despre sistemul de localizare a persoanelor infectate cu noul virus

Saptamana trecuta, Google si Apple au anuntat ca vor colabora pentru crearea unor aplicatii in scopul localizarii persoanelor infectate cu noul coronavirus si a contactelor acestora, prin respectarea normelor de protectie a sferei private. Astazi, reprezentantii celor doua companii au raspuns jurnalistilor la intrebarile cu privire la acest proiect comun.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )