Libnet.ro
UNICEF

15:00

O orhidee a fost numita dupa Serena Williams, la Singapore

România Liberă România Liberă,
O orhidee a fost numita dupa Serena Williams, la Singapore

Castigarea Turneului Campioanelor de la Singapore i-a adus liderului WTA, Serena Williams, un premiu mai special. Americanca a primit, alaturi de mult ravnitul trofeu si o orhidee care a fost redenumita dupa ea. continuă pe România Liberă

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep nu a mai reusit sa repete prestatiile excelente de la Singapore si a pierdut fara drept de apel finala Turneului Campioanelor disputata impotriva liderului mondial Serena Williams. Jucatoarea din.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-0, in finala Turneului Campioanelor. A fost un vis sa fiu aici!

Simona Halep, a patra favorita a competitiei, a fost invinsa de liderul mondial Serena Williams, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, cu scorul de 6-3, 6-0. Aceasta fost pentru prima data cand o romanca a ajuns in finala competitiei.

Simona Halep a fost invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA, a pierdut, duminica, finala Turneului Campioanelor, fiind invinsa, cu scorul de 6-3, 6-0, de americanca Serena Williams, locul 1 WTA, dupa un meci care a durat o ora si noua minute.

O specie de tarantule a fost numita dupa John Lennon

O specie de tarantule a fost denumita de cercetatori Bumba lennoni, dupa John Lennon, fostul membru al trupei The Beatles, scrie Mediafax.

O specie de tarantule a fost numita dupa John Lennon

O specie de tarantule, descoperita de curand, a fost botezata Bumba lennoni, dupa John Lennon, fostul membru al trupei The Beatles.

Tenis: Serena Williams s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Jucatoarea de tenis americana Serena Williams, numarul 1 mondial, s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut in trei seturi, scor 2-6, 6-3, 7-6 8/6), de jucatoarea daneza.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in finala Turneului Campioanelor de la Singapore

Simona Halep a fost invinsa, duminica, in finala TurneuluiCampioanelor de la Singapore, de Serena Williams, transmite B1 Tv. Jucatoare americana, numarul unu mondial, a castigat meciul cu scorul de 6-3,.

Turneul Campioanelor: Serena Williams s-a calificat in finala, dupa ce a invins-o in trei seturi pe Caroline Wozniacki

Serena Williams numarul unu WTA) s-a calificat, sambata, in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, jucatoarea din SUA trecand in semifinale de Caroline Wozniacki locul 8 mondial). Meciul a fost unul dramatic, castigatoarea fiind stabilita in tiebreak-ul setutului decisiv.

LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 0-0

Simona Halep a trait o saptamana de vis la Turneul Campioanelor, numarul patru WTA reusind sa ajunga in finala competitiei dupa mai multe meciuri entuziasmante. Dupa ce a umilit-o in faza grupelor 6-0, 6-2), Simona se va reintalni cu Serena Williams, in finala competitiei de la Singapore. Meciul este LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

Turneul Campioanelor, finala: Simona Halep vs Serena Williams (13:00)

Simona Halep a trait o saptamana de vis la Turneul Campioanelor, numarul patru WTA reusind sa ajunga in finala competitiei dupa mai multe meciuri entuziasmante. Dupa ce a umilit-o in faza grupelor 6-0, 6-2), Simona se va reintalni cu Serena Williams, in finala competitiei de la Singapore. Meciul va incepe la ora 13:00, va fi LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2008 seconds )